Transport gratuit
Pentru comenzi > 300 lei
Plateste Online
Tranzactii securizate
Suport telefonic
(+4) 0373.760.350
Cumperi fara griji
Retur in 14 zile

In categoria de masini-unelte, pe langa drujbe, masini de taiat beton, motocoase, motopompe si tocatoare de crengi, iti punem la dispozitie si unele dintre cele mai performante masini de tencuit din lume. Acestea sunt deosebit de utile pentru a finaliza una dintre cele mai epuizante sarcini de pe parcursul unei renovari in timp record. Spre exemplu, modelele noastre au un randament care se apropie de 60 de metri patrati pe ora (in timp ce stropii de pregatire sunt aplicati si mai repede, in mod logic).

 

Utilizarile unei masini de tencuit sunt diverse, de la aplicarea cimentului si hidroxidului de calciu la mortarul rezistent la apa si alte materiale subtiri. In afara vitezei foarte mari de acoperire, alte avantaje ale unui astfel de dispozitiv sunt materialele foarte usoare din care este realizat, precum si rezistenta in timp, chiar si in cazul unei utilizari indelungate.

 

Masina de tencuit, preturi mici!

 

In cazul modelelor noastre de masina de tencuit, preturile sunt reduse, de ordinul sutelor de lei, ceea ce inseamna ca nu va trebui sub nicio forma sa faci un efort financiar considerabil pentru a le achizitiona (cu atat mai mult cu cat reprezinti o persoana juridica). Mai mult decat atat, iti venim in intampinare cu o livrare rapida, in maximum 1-2 zile oriunde in tara, pentru ca activitatea ta sa nu fie periclitata si sa iti poti indeplini termenul limita impus sau autoimpus.

 

Comanda acum masini de tencuit, online sau telefonic, si beneficiezi inclusiv de transport gratuit, daca valoarea totala a coletului depaseste suma de 300 de lei. Mii de clienti care ne-au ales nu se pot insela!

Masina de tencuit pneumatica
Disponibil la comanda
259,00 RON 300,00 RON