Poti merge oriunde! Poti face orice! Acestea sunt cele mai importante atuuri ale unui ATV. Posibilitatea de a folosi un ATV atat pentru lucru, cat si pentru distractie, nu poate fi contestata. De aceea, daca intampini probleme legate de "bolidul" tau, vei avea nevoie de noi piese ATV. Multe componente se pot uza in timp, motiv pentru care iti recomandam sa faci un control periodic, pentru a determina daca ai nevoie de noi piese. ATV inseamna "all terrain vehicle", adica un vehicul proiectat sa faca fata oricarui tip de teren.

 

Orice masinarie are nevoie de mentenanta dupa o anumita "varsta". Franele pot fi afectate. Uleiul poate lasa multe urme de murdarie, care poate afecta si alte piese ATV. De aceea, pentru a te asigura ca totul merge "ca uns" atunci cand bagi cheia in contact, trebuie sa te asiguri ca toate piesele sunt functionale si de calitate. Din aceste motive, Roco Piese iti pune la dispozitie o varietate larga de componente si piese ATV de calitate, pentru orice model!

 

In plus, chiar daca folosesti ATV-ul pentru lucru sau pentru a te relaxa, ii poti spori performantele cu accesoriile potrivite. De aceea, la Roco Piese vei gasi atat accesorii, cat si piese ATV potrivite, indiferent de marca. De asemenea, pentru orice intrebari sau nelamuriri, echipa noastra iti sta cu drag la dispozitie! Suna la numerele din partea de sus a paginii sau scrie-ne un mail.

Foloseste filtrele din stanga paginii pentru o cautare mai usoara. In aceasta categorie poti gasi o gama diversa pentru majoritatea marcilor de ATV-uri. Ambielaje, ambreiaje, bendixuri, aprinderi, bobine, carburatoare, lanturi, chiulase, curele, electromotoare, galerii de admisie sau magnetouri sunt doar cateva din piesele ATV pe care le poti cumpara la cele mai avantajoase preturi de pe piata!

Silicon garnituri Loctite 5910 (100g)
Disponibil in stoc
65,00 RON 75,00 RON