Pentru comenzi mai mari de 300,00 RON  beneficiezi de livrare gratuita!

Accesorii scuter

Casti, echipament, LED-uri - accesorii scuter de protectie

 

Conducerea unui scuter pe drumurile din Romania reprezinta atat o placere, cat si o responsabilitate, intrucat implica luarea tuturor masurilor de protectie impuse de lege si nu numai. Tinand cont de dimensiunile mult mai reduse decat ale unui autoturism, dar si de viteza pe care acest vehicul o poate atinge, este nevoie sa iei masuri de siguranta, din toate punctele de vedere, impotriva oricaror incidente.

 

Tocmai din acest motiv, Roco Piese iti pune la dispozitie numeroase accesorii pentru scuter, atat pentru protectia personala, cat si pentru o vizibilitate mai buna. Ne referim, in primul rand, la casti de protectie, echipament moto si manusi pentru scuter. Toata aceasta costumatie iti va garanta ca intreg corpul tau, incluzand extremitatile, este protejat impotriva unui eventual impact cu solul, cu alte vehicule sau obstacole, dar si impotriva conditiilor atmosferice.

 

Accesoriile sunt piese pentru scuter care nu pot lipsi din posesia ta, atat din punct de vedere legal, cat si pentru ca iti protejeaza viata. Tot in cadrul ofertei Roco Piese, regasesti LED-uri si mansoane pentru acceleratie, accesorii pentru scuter care iti maresc vizibilitatea in trafic, respectiv te ajuta sa ai o aderenta mai buna asupra ghidonului.

 

Nu in ultimul rand, alte accesorii pentru scuter pe care ti le punem la dispozitie sunt abtibildurile si portbagajele. Primele dintre acestea iti vor permite sa construiesti o imagine unica si cool a vehiculului tau, in timp ce spatiul de depozitare va gazdui obiectele tale personale, pe parcursul deplasarii. Nu uita: in cazul in care comanda ta de la Roco Piese depaseste 300 de lei, beneficiezi de livrare gratuita!

Mansoane metal albastru 15%
Mansoane metal albastru Mansoane acceleratie scuter
20,00 RON
17,00 RON
Manusi fara degete
Manusi fara degete Manusi scuter
14,00 RON
Abtipild frontal Suzuki
Abtipild frontal Suzuki Abtibilde scuter
10,00 RON
Rezultate de la 1 la 24 din 74