Demaror motocoasa

Demaror motocoasa – pornirea nu a fost niciodata mai usoara!

 

Toate motocoasele au un sistem de pornire numit, in mod popular, “la sfoara”. Acest lucru implica folosirea unui demaror de motocoasa, una dintre cele mai solicitate piese pentru un astfel de utilaj. La Roco Piese, iti punem la dispozitie peste 50 de modele de astfel de componente, la cele mai avantajoase preturi. Spre exemplu, un demaror complet de provenienta China/Taiwan este disponibil la mai putin de 100 de lei, in timp ce unul marca Husqvarna nu costa mai mult de cateva sute de lei.

 

Toate modelele de demaror motocoasa din oferta Roco Piese au, insa, garantia calitatii, fiabilitatii si a duratei indelungate de viata. Astfel, poti fi sigur ca faci o investitie rentabila atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Mai mult decat atat, daca profiti de reducerile pe care le practicam la multe dintre produsele noastre, poti economisi si mai mult!

 

“Un magazin excelent, intr-adevar! Demarorul de motocoasa a fost ieftin si foarte bun, livrat in mai putin de 24 de ore, iar cautarea pe site este foarte usoara si intuitiva”, ne-a scris T. R. B., unul dintre miile de clienti Roco Piese multumiti. Daca si tu vrei sa fii urmatorul, tot ce trebuie sa faci este sa plasezi o comanda online sau telefonic, la numarul 0373 760 350. Iti vom livra coletul in maximum 24-48 de ore in toata tara, iar transportul va fi gratuit pentru produsele a caror valoare cumulata depaseste suma de 300 de lei!

Demaror complet motocoasa chinezeasca (nr. 3)
Demaror motocoasa chinezeasca (nr. 1) 67mm intre prinderi
Demaror motocoasa si atomizor Mitsubishi TU26, Ruris Zimbru 100, Ruris Expert 27
Demaror motocoasa chinezeasca nr. 4 (arc dublu)
Demaror motocoasa si atomizor tip 3WFB14
Demaror complet motocoasa si atomizor tip 3WFB14
Demaror motocoasa Husqvarna 125, 128 etc
Rezultate de la 1 la 24 din 70