Scaritele moto fac parte din acea categorie de produse sau, mai bine spus, parti componente ale unei motociclete ori ale unui scuter care tind sa fie trecute cu vederea de catre cei incepatori sau neinitiati, insa a caror importanta nu poate fi ignorata de catre profesionistii de cursa lunga, atat la propriu, cat si la figurat.

 

Rolul acestor scarite moto este de a permite conducatorilor sa mentina echilibrul, dar si controlul vehiculului, in timpul mersului, sprijinindu-si picioarele pe ele. De asemenea, pentru cei cu adevarat initiati, ele pot servi si drept accesoriu, punctand la capitolul estetic, mai ales in urma unor operatiuni de personalizare.

 

In oferta Roco Piese, gasesti modele de scarite moto universale, rabatabile, pentru un plus la capitolul practic, la un pret de doar cateva zeci de lei per bucata (sub 100 de lei pentru un set). O astfel de componenta cantareste in jur de 500 de grame si are dimensiunile situate in jurul valorilor de 15 x 6 x 4,5 centimetri.

 

Produsele de calitate, disponibile pe "rafturile" virtuale ale magazinului nostru online, vin insotite de avantaje precum pret mic, fiabilitate, durabilitate si, nu in ultimul rand, livrare rapida. Astfel, orice comanda va fi procesata, expediata si va ajunge la tine, oriunde in tara, in maximum 1-2 zile, pentru ca tu sa te bucuri cat mai repede de noile tale scarite moto (universale / dedicate) sau orice altceva ai nevoie.

 

Suna chiar acum si plaseaza o comanda online sau telefonic, iar specialistii nostri iti vor sta la dispozitie si cu alte sfaturi si informatii utile. Te asteptam!

Scarita moto rabatabile (model 1) (buc)
Disponibil in stoc
38,50 RON 46,20 RON