Fir motocoasa, sectiune rotunda sau patrata - pachete promotionale!

 

Desi traim in epoca wireless, in care toate dispozitivele care au fir sunt privite drept desuete sau chiar "expirate", unele utilaje nu pot exista fara fir. Este si cazul motocoaselor, extrem de utile in momentul in care doresti sa cosesti rapid si eficient. Pentru a te asigura ca folosesti motoutilajul fara incidente si fara a pune in pericol integritatea ta sau a celor din jur, trebuie sa respecti cateva reguli de baza.

 

Prima dintre acestea si cea mai importanta se refera la utilizarea intotdeauna a celor mai bune piese, fie ca ne referim la fire de motocoasa sau alte componente. Indiferent cat de performant ar fi modelul motoutilajului din dotare si sub sigla carui brand international ar fi lansat, cel mai important este ce se afla sub carcasa. Daca toate componentele sunt compatibile unele cu altele si functioneaza ireprosabil, rezultatele vor fi pe masura.

 

La Roco Piese, gasesti fire pentru motocoasa si trimmere, cu sectiune rotunda sau patrata, la preturi incepand de la 4,5 lei. Iti oferim fire cu grosimea de 2,4 milimetri si lungimea de 15 metri, dar si cu grosimea de 3 milimetri si lungimea de 100 de metri. In functie de nevoile si preferintele tale, iti poti alege modelul dorit, tinand cont, bineinteles, si de specificatiile motocoasei pe care o detii.

 

Daca vrei sa profiti din plin de oferta Roco Piese, iti atragem atentia asupra pachetelor promotionale la fire de motocoasa: 4 role de 2,4 milimetri grosime si 15 metri lungime (sectiune patrata) la numai 19,99 lei sau 4 role cu insertii din otel, cu sectiune rotunda, la numai 45 de lei.

Fir motocoasa Titanium Power 2.5mm - 81m
Disponibil in stoc
72,00 RON 90,00 RON