Transport gratuit
Pentru comenzi > 300 lei
Plateste Online
Tranzactii securizate
Suport telefonic
(+4) 0373.760.350
Cumperi fara griji
Retur in 14 zile

Ridica-ti standardele cu un model performant de cric bicicleta!

 

Un cric de bicicleta poate fi "cel mai bun prieten" al tau, mai ales la drum lung, avand in vedere ca vehiculul tau preferat pe doua roti se poate avaria atunci cand ti-e lumea mai draga. Intrucat bicicleta poate fi folosita si pentru a parcurge rapid anumite trasee, de exemplu spre munca, nu doar pentru plimbari in parc ori in alte scopuri recreative, eficienta trebuie sa fie cuvantul de ordine si atunci cand utilizezi acest mijloc de transport. Prin urmare, trebuie sa poti realiza rapid anumite interventii, precum schimbarea unei roti sau strangerea ori inlocuirea unei piese in cele mai bune conditii.

 

Astfel, ai nevoie de un cric de bicicleta stabil, usor si care sa nu te lase la greu, atat la propriu, cat si la figurat. La Roco Piese, iti punem la dispozitie modele diverse, cu prindere pe cadru, pe ax sau laterala, simple, reglabile sau duble, la preturi de doar cateva zeci de lei. Asadar, poti face o investitie rentabila atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, la un pret care nu reprezinta sub nicio forma un efort financiar deosebit.

 

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi modelul dorit de cric din oferta noastra si fie sa-l plasezi in cosul virtual de cumparaturi, fie sa il comanzi apeland numarul de telefon 0373 760 350! Ti-l vom trimite in maximum 24-48 de ore, oriunde in tara, pentru ca tu sa poti pleca din nou la drum fara griji!