Transport gratuit
Pentru comenzi > 300 lei
Plateste Online
Tranzactii securizate
Suport telefonic
(+4) 0373.760.350
Cumperi fara griji
Retur in 14 zile

Kit-uri si componente pentru reparatia demarorului de motosapa/motocultor

 

Demarorul de motosapa/motocultor este o piesa care trebuie ingrijita in mod special, avand in vedere rolul sau extrem de important, mai precis acela de a porni motorul. Practic, in cazul in care aceasta componenta nu functioneaza la parametrii optimi, productivitatea intregului angrenaj este pusa in pericol. Astfel, daca ai nevoie de piese pentru repararea demarorului, trebuie sa stii ca le gasesti in oferta Roco Piese, la cel mai bun raport calitate-pret!

 

Iti furnizam produse precum arcuri, sfori, oale, manere, suruburi, fulii, clicheti, dar si kit-uri complete de reparatie (care includ toate componentele enumerate mai sus). Acestea sunt de provenienta China/Taiwan, insa 100% compatibile cu motoutilaje produse de companii recunoscute la nivel mondial, precum Briggs & Stratton, Honda, John Deere, Kawasaki, Kohler, Kubota, Lombardini, Partner, Robin, Tecumseh, Wacker, Yamaha etc.

 

Asadar, la Roco Piese gasesti orice ai nevoie, la un pret redus, iar transportul este gratuit in cazul comenzilor a caror valoare depaseste suma de 300 de lei!

Sfoara demaror (5mm) - 1m
Disponibil in stoc
4,00 RON