Merita sa vezi... oferta noastra de oglinzi de bicicleta!

 

Oglinzile de bicicleta sunt printre cele mai importante piese care intra in componenta vehiculului tau preferat, pe langa cele care participa in mod efectiv la procesul de deplasare (roti, pedale etc.). Tinand cont de faptul ca, de cele mai multe ori, bicicletele sunt cele mai "firave" participante la trafic, prin comparatie cu autoturismele, mijloacele de transport in comun (autobuz, troleibuz, tramvai), chiar si cu motocicletele, este nevoie sa-ti iei toate masurile de precautie pentru a pastra integritatea ta si a vehiculului pe doua roti.

 

Astfel, montarea unor oglinzi pe ghidon, chiar daca nu este obligatorie din punct de vedere legal in Romania, este absolut esentiala pentru a vedea potentialele pericole care se apropie, cu viteza mai mica sau mai mare, din spate. Astfel, poti estima cu o mai mare lejeritate, inclusiv vizual si nu doar auditiv, cand aceste vehicule mari, fie ca vorbim despre masini, autobuze, camioane etc., se vor apropia de tine si te vor depasi. Tinand cont de masa mica a vehiculului pe care te deplasezi, trebuie sa tii cont inclusiv de curentii creati si sa te pozitionezi la o distanta de siguranta.

 

In oferta Roco Piese, gasesti mai multe tipuri de oglinzi de bicicleta, in diverse forme si cu diferite tipuri de prindere. De asemenea, o categorie importanta o reprezinta oglinzile pentru bicicletele copiilor, intrucat acestia trebuie sa deprinda de mici toate regulile de circulatie in siguranta. Plaseaza o comanda online sau telefonic chiar acum si iti trimitem produsele in maximum 24-48 de ore, oriunde in tara!