Dispozitivele mecanice care genereaza presiunea necesara pentru a propulsa apa prin sistemul de racire al motorului poarta numele de turbine pompa apa pentru motor barca. Acestea sunt proiectate pentru a fi montate in pompa de apa si sunt actionate de catre arborele motorului de barca.

 

Aceste turbine functioneaza pe baza principiul rotii hidraulice. Ele asigura o circulatie eficienta a apei in sistemul de racire al motorului de barca. Totodata, genereaza presiunea necesara pentru a propulsa apa, astfel incat aceasta sa circule in mod constant si sa-si indeplineasca rolul de racire al motorului. Datorita turbinelor de inalta performanta din gama General Motor, motorul de barca poate functiona la temperaturi optime si poate evita supraincalzirea.

 

Turbinele pentru pompele de apa ale motoarelor de barca din oferta magazinului nostru online sunt fabricate din materiale durabile si rezistente la coroziune. Acestea sunt proiectate pentru a face fata mediului marin exigent si conditiilor adverse. Utilizarea unei turbine de calitate superioara asigura o functionare fiabila si durabila a motorului de barca.