Saci pentru marfa vrac Big Bag

 Saci big bag 1 tona, cu livrare rapida!

 

Tinand cont de principiul cererii si ofertei, intrucat suntem un magazin profesionist, cu o experienta indelungata, care isi respecta clientii si doreste intotdeauna sa le ofere tot ce au nevoie, am creat pe site-ul nostru noua categorie de Saci big bag de 1 tona (1000 kg)! Aceste produse sunt destinate transportului si depozitarii marfurilor vrac, intr-o maniera cat mai eficienta si... usoara cu putinta.

 

In functie de preferintele si necesitatile tale ori ale afacerii pe care o detii sau coordonezi, poti achizitiona saci big bag la bucata (preturi in jurul a 50 de lei) sau seturi de 40-50 de bucati (evident, la un pret mai avantajos per produs). Este inutil de precizat ca absolut toate modelele de saci big bags din oferta noastra se remarca printr-o rezistenta sporita si o durata indelungata de utilizare.

 

Acesti saci big bags (saci de 1000 kg) au dimensiuni mari, spre exemplu 90 x 90 x 125 de centimetri, pe masura... greutatii pe care trebuie sa o sustina, atat la propriu, cat si la figurat. Ei sunt realizati din polipropilena, au fundul plat si sunt rezistenti la rupere, cat timp este respectata capacitatea maxima de incarcare de o tona.

 

In ceea ce priveste livrarea, trebuie sa stii ca Roco Piese iti trimite sacii big bag comandati oriunde in tara, in maximum 24-48 de ore, iar transportul este gratuit, in cazul coletelor a caror valoare depaseste suma totala de 300 de lei. Plaseaza acum o comanda online sau telefonic, la numarul 0373 760 350!