Ham motocoasa si alte echipamente de protectie sigure si performante

 

Indiferent cata experienta ai avea in utilizarea unei motocoase si cat de performanta ar fi aceasta, provenind de la un mare brand international, nu este suficient. Trebuie sa tii cont de faptul ca un accident se numeste asa tocmai pentru ca nu poate fi niciodata prevazut si se poate produce oricand, chiar si celor care nu se asteapta. Prin urmare, trebuie sa iti iei masuri de precautie de fiecare data cand utilizezi acest motoutilaj, chiar daca la prima vedere poate parea "inofensiv".

 

Cea mai sigura solutie este sa utilizezi un ham de motocoasa, in combinatie cu alte elemente precum casca de protectie, ochelari de protectie si casti antifonice. Impreuna, acestea iti vor garanta integritatea, dar si certitudinea ca nu se poate intampla nimic rau. Un ham de motocoasa este un accesoriu pe cat de util, pe atat de accesibil din punctul de vedere al pretului.

 

Astfel, la Roco Piese gasesti hamuri de motocoasa la preturi incepand de la 23 de lei, in diverse modele, culori si configuratii. Acestea se fixeaza in cel mai sigur mod cu putinta si pot fi ajustate, pentru a se plia pe preferintele si exigentele fiecarui utilizator in parte.

 

Daca iti doresti sa economisesti, poti opta pentru pachetele promotionale de 4 hamuri pentru motocoasa, la pretul de doar 80 de lei, in loc de 120 de lei (o reducere de 33%). Plaseaza o comanda pe site-ul Roco Piese sau contacteaza-ne telefonic la 0749 541 050 sau 0736 135 977.