Ambreiaje motosapa

Cea mai variata oferta de ambreiaje pentru motosapa

 

Ambreiajul, acel dispozitiv prin care se leaga solidar doua mecanisme in timpul functionarii, permitand cuplarea sau decuplarea acestora, reprezinta o piesa de motosapa / motocultor esentiala. In cazul in care aceasta se defecteaza sau nu mai functioneaza la parametrii optimi, trebuie schimbata de indata, pentru a nu afecta randamentul intregului echipament.

 

La Roco Piese, gasesti ambreiaje conice superioare sau inferioare, cu ferodou, rulment si alte accesorii, la cele mai bune preturi disponibile pe piata. Aceste piese de motocultor / motosapa sunt compatibile cu motoutilaje de la Castel Garden, Honda, Husqvarna, John Deere, Lombardini, MTD, Ruris si Yanmar. Ele beneficiaza de reduceri importante, de pana la 30%, care iti permit sa faci economii semnificative.

 

"Colaborez de ceva timp cu dumneavoastra, iar eu personal sunt foarte multumit de produsele si serviciile Roco Piese", ne-a scris C. D. M., un client care a achizitionat ambreiaje si alte piese de motosapa din oferta noastra.

Ambreiaj conic superior cu ferodou pentru motosapa / motocultor Bronto 9%
Furca ambreiaj motosapa / motocultor Szentkiraly FK9002 9%
Ambreiaj compatibil Honda 148mm x 25mm (2 canale 17mm) 18%
Ambreiaj conic complet pentru motosapa / motocultor / motocositoare Lombardini, Ferrari, Yanmar, BCS (Ø23) 4%
Ambreiaj compatibil Honda 148mm x 25mm (1 canal 17mm)
Ambreiaj compatibil Honda 148mm x 25.4mm (2 canale 17mm) 18%
Ambreiaj conic inferior pentru motosapa / motocultor Ruris Sprint 650B, 550H, 650L, Farm 450 (fabricate dupa anul 2012) 12%
Rezultate de la 1 la 24 din 69