Ambreiaje motosapa

Cea mai variata oferta de ambreiaje pentru motosapa

 

Ambreiajul, acel dispozitiv prin care se leaga solidar doua mecanisme in timpul functionarii, permitand cuplarea sau decuplarea acestora, reprezinta o piesa de motosapa / motocultor esentiala. In cazul in care aceasta se defecteaza sau nu mai functioneaza la parametrii optimi, trebuie schimbata de indata, pentru a nu afecta randamentul intregului echipament.

 

La Roco Piese, gasesti ambreiaje conice superioare sau inferioare, cu ferodou, rulment si alte accesorii, la cele mai bune preturi disponibile pe piata. Aceste piese de motocultor / motosapa sunt compatibile cu motoutilaje de la Castel Garden, Honda, Husqvarna, John Deere, Lombardini, MTD, Ruris si Yanmar. Ele beneficiaza de reduceri importante, de pana la 30%, care iti permit sa faci economii semnificative.

 

"Colaborez de ceva timp cu dumneavoastra, iar eu personal sunt foarte multumit de produsele si serviciile Roco Piese", ne-a scris C. D. M., un client care a achizitionat ambreiaje si alte piese de motosapa din oferta noastra.

Ambreiaj conic superior cu ferodou pentru motosapa / motocultor Bronto 14%
Ambreiaj conic superior cu ferodou pentru motosapa / motocultor Ruris R550H, R650H R650L 13%
Reductor motosapa / motocultor / Kart 2:1 Gx 160, Gx 200 10%
Ambreiaj conic complet pentru motosapa / motocultor / motocositoare Lombardini, Ferrari, Yanmar, BCS (Ø23) 9%
Ambreiaj conic inferior pentru motosapa / motocultor Ruris Sprint 650B, 550H, 650L, Farm 450 (fabricate dupa anul 2012) 14%
Ambreiaj compatibil Honda 148mm x 25mm (1 canal 17mm)
Rezultate de la 1 la 24 din 63