Transport gratuit
Pentru comenzi > 300 lei
Plateste Online
Tranzactii securizate
Suport telefonic
(+4) 0373.760.350
Cumperi fara griji
Retur in 14 zile

Senzorii de alerta, piese importante de motoutilaje!

 

Senzorii de alerta pentru ulei sunt piese de motoutilaje esentiale, intrucat au rolul de a te avertiza atunci cand nivelul de ulei este prea scazut si acesta trebuie adaugat sau schimbat. In situatia in care motorul diesel functioneaza fara ulei, randamentul acestuia nu numai ca scade semnificativ, insa exista riscul important al deteriorarii echipamentului pe care il folosesti.

 

Tocmai din acest motiv, pentru a nu verifica de fiecare data manual nivelul de ulei, este recomandat sa achizitionezi senzori de alerta. La Roco Piese, ii gasesti la preturi reduse, incepand de sub valoarea de 20 de lei. Acestia deservesc motosape, motocultoare, generatoare si motoare diesel, provenind de la branduri renumite la nivel international, cum ar fi Honda.

 

Pe langa produsele propriu-zise, Roco Piese iti furnizeaza si informatii utile cu privire la acestea, pentru a te asigura ca iei intotdeauna decizia corecta. Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni la 0749 541 050 / 0736 135 977 sau sa ne contactezi prin intermediul formularului online.