Pentru comenzi mai mari de 300 Lei beneficiezi de livrare gratuita!
Pentru comenzi mai mari de 300 Lei beneficiezi de livrare gratuita!

Pornire motocoasa

Alege piesele potrivite pentru pornirea motocoasei!

 

Pornirea motocoasei trebuie sa functioneze ireprosabil de fiecare data, iar orice problema legata de aceasta trebuie rezolvata in momentul in care este depistata. In caz contrar, fie motoutilajul va deveni inoperabil, fie defectiunea se va transmite si celorlalte piese de motocoasa.

 

Tocmai din acest motiv, la Roco Piese iti punem la dispozitie numeroase piese pentru pornirea motocoasei. Acestea sunt impartite in 4 categorii: arc demaror; cuplaj pornire; demaror; fulie demaror. Aceste componente pornesc de la preturi sub 5 lei per bucata, iar unele dintre ele beneficiaza de reduceri semnificative.

 

Piesele de motocoasa pentru pornire sunt compatibile cu modelele Husqvarna, Kawasaki, Robin, Ruris si Stihl si cu marcile de atomizor 3WFB si Ruris (producator autohton). Clientii nostri se declara multumiti de promptitudinea si seriozitatea noastra, atat in ceea ce priveste livrarea, cat si raspunsul la orice nelamurire ar avea. Prin urmare, suna si tu la 0749 541 050 sau 0736 135 977 sau plaseaza o comanda online si vom reveni de indata cu o oferta!

Rezultate de la 1 la 24 din 89