Pentru comenzi mai mari de 300,00 RON  beneficiezi de livrare gratuita!

Piese motor motocoasa

Motorul unei motocoase poate fi numit, pe buna dreptate, „inima” acesteia, intrucat este cea mai importanta piesa care intra in angrenajul sau, facand-o sa functioneze corespunzator. Din acest motiv, in momentul in care motorul sufera o avarie, indiferent cat de performant ar fi modelul de motocoasa pe care il folosesti, trebuie sa intervii de urgenta. In caz contrar, motoutilajul isi va pierde din ce in ce mai mult din productivitate, defectiunea motorului se va extinde si la alte componente, iar, intr-un final, motocoasa se va strica definitiv.

 

Solutia este foarte simpla: achizitionarea unor piese de schimb pentru motorul motocoasei. In oferta Roco Piese, acestea sunt impartite in 9 categorii: ambielaj motocositoare; carter motocoasa; cilindru motocositoare; esapament motocoasa; garnituri motocoasa; motor complet motocoasa; piston motocositoare; rulment / simering motocoasa; segmenti motocositoare.

 

Dupa cum vezi, poti achizitiona atat motoare complet echipate, cat si piese de schimb pentru motocoasa. Acestea sunt 100% originale sau compatibile cu modelele marca Echo, Husqvarna, Kawasaki, Robin, Ruris, Shindaiwa si Stihl. Prin urmare, alegand sa cumperi de la Roco Piese, vei beneficia nu numai de o livrare rapida, dar si de garantia calitatii si a unei durate de viata indelungate.

 

Mai mult decat atat, in cazul in care comanzi piese de motor motocoasa sau piese de schimb motocoasa in valoare de peste 300 de lei, trebuie sa stii ca beneficiezi de transport gratuit, oriunde in tara. Prin urmare, alege varietatea si calitatea Roco Piese si asigura-te ca motoutilajul pe care il folosesti da intotdeauna randamentul dorit!


Cilindru motocoasa China / Mitsubishi TL52 44mm Cal I
Rezultate de la 1 la 24 din 203