Transport gratuit
Pentru comenzi > 300 lei
Plateste Online
Tranzactii securizate
Suport telefonic
(+4) 0373.760.350
Cumperi fara griji
Retur in 14 zile

Daca ai nevoie de o masina de taiat beton performanta si care sa reziste chiar si in cazul unei utilizari indelungate, ai ajuns in locul potrivit! Roco Piese este magazinul tau online nr. 1 si iti furnizeaza modele certificate international de masini de debitat, de la producatori renumiti precum Jon Cutter. Acestea beneficiaza de o putere mare (4-5 CP), au o viteza maxima de rotatie care se apropie de 10.000 RPM si sunt compatibile cu discuri de taiere mari (diametru exterior de 30-40 cm, diametrul axului de 20-25 cm).

 

Astfel, activitatea ta, indiferent ca o desfasori in scop profesional sau personal, se va finaliza mai rapid si cu rezultate de exceptie, exact asa cum ti-ai imaginat.

 

Masina taiat beton - brand puternic, pret mic

 

Desi tipurile de masina debitat / de taiat beton pe care ti le punem la dispozitie provin de la producatori de renume mondial si sunt utilizate peste tot in lume, am reusit sa adaptam preturile la puterea de cumparare din Romania. Astfel, cheltuind sume care nu depasesc valoarea de 2.000-2.500 de lei, vei face o achizitie durabila, care se va amortiza in timp, la un pret care nu reprezinta sub nicio forma un efort financiar deosebit (mai ales daca reprezinti o persoana juridica).

 

Mai mult decat atat, alegand o masina de debitat de la Roco Piese, beneficiezi si de livrare rapida, in maximum 24-48 de ore, oriunde in tara, si de transport gratuit (ca de altfel la orice comanda de peste 300 de lei). Plaseaza acum o comanda online sau telefonica, la 0373 760 350, si bucura-te in cel mai scurt timp de noul tau dispozitiv de taiat betonul. Mii de clienti care ne aleg nu pot gresi!