Toba de esapament este una dintre componentele cheie ale masinii de debitat, motiv pentru care nu trebuie sa amani inlocuirea ei, in cazul deteriorarii celei vechi.

 

Magazinul nostru online iti ofera o gama complexa de modele de toba pentru masini de debitat, astfel incat sa poti comanda articolul compatibil cu utilajul tau. Toate produsele din oferta General Motor sunt realizate din materiale de calitate superioara, care le asigura o durata de viata indelungata.

 

Consulta oferta completa si, in cazul in care ai nevoie de ajutor pentru identificarea modelului corect, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon (+4) 0373.760.350. Unul dintre consultantii nostri iti va sta la dispozitie si va raspunde tuturor intrebarilor tale legate de acest tip de utilaje, astfel incat sa fii sigur ca vei achizitiona produsul corect. La comenzi ce depasesc suma de 300 de lei, vei beneficia de transport gratuit, in cel mai scurt timp posibil. Profita de ofertele de pret avantajoase si reda silentiozitatea masinii tale de debitat.

Toba masina debitat compatibila Stihl Ts410, Ts420
Disponibil la comanda
239,00 RON 260,00 RON