Carburator atomizor nou si componente

 

Carburatorul pentru atomizor este una dintre piesele esentiale ale motocoasei, avand rolul de a forma amestecul carburant, in proportiile necesare functionarii corecte a motoutilajului. In cazul in care acesta sau una dintre piesele de atomizor se defecteaza, intreg angrenajul va suferi din punctul de vedere al productivitatii.

 

Din acest motiv, atunci cand carburatorul nu mai functioneaza corespunzator, acesta trebuie inlocuit. In oferta Roco Piese, gasesti numeroase piese pentru atomizor din aceasta gama: pe langa carburatorul propriu-zis, iti punem la dispozitie membrane de amorsare, galerii de admisie, pompite si robinete, la cele mai bune preturi de pe piata.

 

Carburatorul si celelalte piese de atomizor sunt 100% originale sau compatibile cu motocoasele Husqvarna, Robin si Stihl, avand astfel garantia calitatii si a unei durate de viata indelungate. Pe langa produse de cea mai buna calitate, te intampinam si cu servicii ireprosabile, culminand cu livrarea rapida si gratuita pentru comenzi a caror valoare depaseste suma de 300 de lei.

Carburator Atomizor Solo 423
Disponibil in stoc
142,00 RON