Esapamente motosapa, motocultor

Esapamente motosapa/motocultor, gama variata!

 

In categoria de fata, Roco Piese iti furnizeaza modele diverse de tobe de esapament, dar si accesorii precum garnituri (la bucata sau seturi complete), galerii de evacuare, racorduri flexibile etc. Acestea sunt de provenienta China/Japonia (Honda)/Taiwan, 100% fiabile si compatibile cu marile branduri recunoscute la nivel international, precum Briggs & Stratton, Diesel, Loncin, MTD, Robin, Wacker, Yanmar etc.

 

Preturile noastre sunt printre cele mai competitive de pe piata, pornind de la doar cativa lei si neajungand sa depaseasca 3-400 de lei, nici in cazul celor mai performante modele de Esapamente motosapa/motocultor. Astfel, poti fi sigur ca faci o afacere rentabila atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung, fara un efort financiar deosebit.

 

Mai mult decat atat, pe langa capitolul rentabilitate, produsele noastre din seria de Esapamente motocultor/motosapa puncteaza si la productivitate, ajung in maximum 24-48 de ore la destinatie, oriunde in tara! Suna acum sau comanda online!

Toba generator, motocultor, motopompa Honda GX 110 - GX 160 (cu protectie)
Rezultate de la 1 la 24 din 42