Cea mai variata oferta de roti de motocultor si motosapa

 

Roco Piese iti pune la dispozitie cea mai variata oferta de roti de motocultor, motosapa, roaba si carucioare, de diverse marimi si culori, din materiale diferite. Aceste roti ajuta la transportarea rapida a utilajului din locul de depozitare pana la terenul care urmeaza sa fie lucrat cu ajutorul sau. In cazul echipamentelor moderne, rotile sunt retractabile, ceea ce permite economia de spatiu, dar si protejarea acestora. Avand in vedere ca alcatuiesc suprafata de rulare, rotile de motocultor sau motosapa sunt printre cele mai expuse piese, motiv pentru care se uzeaza rapid.

 

Daca ai nevoie de noi roti de motocultor, le gasesti la Roco Piese! Oferta noastra include roti cu manicot, cu rulment sau cu ax, de diferite marimi. Acestea sunt realizate fie din cauciuc, fie din spuma, cu diverse modele si striatii. In functie de tipul, modelul si dimensiunile utilajului pe care il detii, vei putea alege optiunea potrivita, la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. Preturile incep de la valoarea de 10-20 de lei, pentru rotile mici, si nu depasesc 150-200 de lei in cazul celor mai mari roti de motocultor.

 

"Sunt foarte multumit de produsele dumneavoastra, recomand si altora sa cumpere", ne-a scris unul dintre miile de clienti care au achizitionat roti de motocultor si alte piese, accesorii si componente din oferta Roco Piese. "Colaborez de ceva timp cu dumneavoastra. Eu personal sunt foarte multumit de servicii", ne-a scris un altul. Pe langa produsele propriu-zise, avem grija ca livrarea sa fie rapida, in maximum 24-48 de ore in toata tara, iar, in cazul comenzilor de peste 300 de lei, oferim transport gratuit.