Pentru comenzi mai mari de 300,00 RON  beneficiezi de livrare gratuita!

Electrice motocoasa

Nu este nimic mai neplacut, atunci cand utilizezi o motocoasa, decat sa se defecteze una dintre piesele electrice atunci cand ai mai mare nevoie de acest utilaj. Totusi, indiferent cat de multa grija ai avea si indiferent de calitatea producatorului motocoasei, uneori se mai intampla si astfel de accidente. Chiar daca au o productivitate iesita din comun si iti usureaza mult munca, aceste dispozitive sunt destul de fragile si se poate intampla sa ai nevoie de piese de schimb.

 

Daca ai nevoie de piese electrice pentru motocoasa, le gasesti la Roco Piese! Oferta noastra include bujii, aprinderi, volante pentru magnetou, pipe, arc de pipa si fise de bujie. Toate acestea provin de la branduri renumite la nivel international, precum Bosch, Stihl, Robin Subaru sau Husqvarna. De asemenea, daca iti doresti alternative mai ieftine, dar la fel de fiabile, poti opta pentru piesele electrice pentru motocoasa chinezesti.

 

In plus, pentru ca stim cat de importante sunt finantele pentru tine, iti punem la dispozitie numeroase promotii si reduceri la piesele electrice de motocoasa. Spre exemplu, pachetul promotional de 4 volante pentru magnetou poate fi achizitionat la 75 de lei in loc de 100 de lei, iar pachetul promotional de 10 bujii - la 22 de lei, in loc de 37 de lei.

 

Toate piesele electrice pentru motocoasa din oferta noastra sunt 100% originale si compatibile cu cele mai populare modele ale acestui utilaj la nivel mondial. Comanda la numarul de telefon 0749 541 050 sau 0736 135 977 si vei beneficia de livrare rapida, dar si instructaj cu privire la montarea, intretinerea si utilizarea acestor piese de schimb.

Aprindere motocoasa chinezeasca, Ruris Dac 210, Dac 310
Bujie drujba Husqvarna
Bujie drujba Husqvarna Bujie drujba
12,90 RON
Bujie drujba Iridium
Bujie drujba Iridium Bujie motocoasa
8,00 RON
Bujie drujba CHAMPION CJ8
Bujie drujba CHAMPION CJ8 Bujie drujba
10,00 RON
Aprindere motocoasa Stihl FS 120 , 200 , 250 , 300 , 350 , 400 (cal II)
Aprindere motocoasa Robin Subaru NB411
Rezultate de la 1 la 24 din 61