Transport gratuit
Pentru comenzi > 300 lei
Plateste Online
Tranzactii securizate
Suport telefonic
(+4) 0373.760.350
Cumperi fara griji
Retur in 14 zile

In momentul in care observi ca discul polizorului tau unghiular da semne de slabiciune, atat la propriu, cat si la figurat, iar operatiunile de prelucrare a lemnului (slefuire si taiere) sunt anevoioase, este cazul sa faci o schimbare! Roco Piese iti pune la dispozitie o multitudine de modele de disc de slefuire lemn pentru flex, dupa cum urmeaza:

 

- disc flex lemn cu 3 cutite (diametru 12,9 centimetri);

- disc lemn flex cu 4 cutite (diametru 11,8 centimetri);

- disc taiere lemn cu 6 cutite (diametru 9,8 centimetri) etc.

 

In functie de polizorul unghiular pe care il detii, dar si de alte criterii (precum scopul profesional sau personal, productivitatea pe care tintesti sa o obtii, frecventa si intensitatea utilizarii echipamentului etc.), poti alege unul sau altul dintre modelele enumerate mai sus. In cazul in care este pentru prima oara cand esti pus in fata unei asemenea decizii, profesionistii Roco Piese, cu o experienta indelungata in domeniu, te vor ajuta sa afli care este optiunea ideala.

 

Alte avantaje, pe langa modele de disc slefuire lemn flex/polizor unghiular de calitate

 

Pe langa achizitionarea propriu-zisa a unui disc pentru slefuitul lemnului pentru flex, daca alegi Roco Piese, vei beneficia si de alte avantaje, precum: transport gratuit pentru comenzi peste 300 de lei, livrare rapida in maximum 24-48 de ore (oriunde in tara), posibilitatea de retur in 14 zile (foarte probabil, nu va fi cazul).

 

Suna la numarul de telefon 0373 760 350 sau plaseaza o comanda online si bucura-te de toate proprietatile noului tau disc de flex pentru lemn!