Filtru aer motocoasa, la preturi incepand de la 5 lei

Filtrul de aer al motocoasei este una dintre cele mai importante componente ale acesteia, intrucat, prin intermediul ei, motorul "respira". Productivitatea unui astfel de utilaj depinde intr-o masura covarsitoare de randamentul motorului, coroborat in mod evident cu puterea acestuia. Din acest motiv, indiferent de modelul de motocoasa si de brandul care o produce, trebuie acordata o atentie deosebita tuturor elementelor care pot duce la scaderea fiabilitatii acesteia.

 

Filtrul de aer al motocoasei trebuie schimbat o data la 3 luni sau la 20 de ore de functionare a motoutilajului, indiferent care dintre aceste doua perioade este atinsa prima oara. In momentul in care instalezi un nou filtru, vei observa cu siguranta ca motocoasa ta va prinde un suflu nou, atat la propriu, cat si la figurat. Daca ai nevoie de astfel de piese de schimb, le gasesti la Roco Piese, la preturi incepand de la numai 5 lei.

 

Iti oferim filtre de aer pentru motocoasa performante, compatibile cu toate modelele de utilaje de la cei mai renumiti producatori din lume: suedezii de la Husqvarna si germanii de la Stihl. Totodata, avem si modele de provenienta China, cu un pret mai scazut, insa la fel de fiabile si performante. Pe langa filtre, iti oferim si bureti, capace, dar si pre-filtre de aer, pentru ca motocoasa ta sa fie complet echipata, la cel mai inalt nivel.

 

Plaseaza o comanda de filtre de aer pentru motocoasa pe site-ul Roco Piese sau contacteaza-ne telefonic la 0749 541 050 sau 0736 135 977 si beneficiezi de livrare rapida si calitate garantata.

Filtru aer complet motocoasa Husqvarna 125
Disponibil in stoc
47,00 RON 60,00 RON