Carburatoare, galerii si kit-uri de reparatie - piese scuter variate

Carburatia se refera la procesul de amestecare a combustibilului lichid cu aerul si are loc in carburator. Pentru realizarea acestuia, este nevoie de piese de scuter speciale, precum carburatoare, galerii de admisie, muzicute si socuri, iar pe toate le gasesti in oferta Roco Piese. In plus, iti punem la dispozitie si kit-uri de reparatie, in cazul in care angrenajul nu mai functioneaza corespunzator.

In momentul in care una dintre aceste piese de scuter se defecteaza, ea trebuie reparata sau inlocuita imediat, pentru ca problema sa nu se propage si la restul componentelor si sa afecteze productivitatea vehiculului. Magazinul nostru online iti sta la dispozitie cu piese de provenienta Europa sau China, 100% originale sau compatibile cu modele de la Piaggio, Yamaha, Honda, Kymco sau Peugeot.

Pe langa piesele de scuter enumerate mai sus, oferta noastra mai include si garnituri, membrane si admisii. Suna la 0749 541 050 / 0736 135 977 sau plaseaza comanda prin formularul online si vei primi produsele in cel mai scurt timp.