Roti bicicleta, cu janta simpla sau dubla

 

Orice instabilitate, atat la propriu, cat si la figurat, a vehiculului tau pe doua roti se poate transforma intr-un incident cu urmari grave, intr-un simplu moment de neatentie. Tocmai de aceea, trebuie sa faci tot ceea ce tine de tine pentru a te asigura ca nu pui pe nimeni in pericol, atunci cand pedalezi. In cazul in care sesizezi o slabiciune la una sau ambele roti de bicicleta, trebuie sa actionezi imediat, iar magazinul Roco Piese iti sare, ca de obicei, in ajutor!

 

In oferta noastra, se gasesc modele de roata de bicicleta de 24, 26 sau 28 de inci, fata sau spate, cu janta simpla sau dubla. In functie de vehiculul pe doua roti pe care il detii, poti alege produsul potrivit pentru tine sau ii poti consulta pe specialistii nostri, cu o experienta indelungata in domeniu.

 

Rotile de biciclete marca Roco Piese sunt de provenienta China, insa 100% fiabile, rezistente si cu o durata indelungata de viata, la un pret mai mic decat al produselor originale, de numai cateva zeci de lei! Astfel, te vei asigura ca faci o investitie rentabila atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, fara un efort financiar deosebit.

 

Tot ce trebuie sa faci pentru a plasa o comanda de roti de bicicleta este sa le adaugi in cosul virtual sau sa ne suni la 0373 760 350. Produsele vor ajunge la tine in maximum 24-48 de ore, oriunde in tara, iar transportul va fi gratuit, in cazul in care valoarea coletului depaseste 300 de lei!