Pentru comenzi mai mari de 300,00 RON  beneficiezi de livrare gratuita!

Facem cinste de ziua României! Comanda de minim 500 lei și ai livrare gratuita și 5% discount la orice produs! Promoție valabila pana pe 02.12.2020

Facem cinste de ziua României! Comanda de minim 500 lei și ai livrare gratuita și 5% discount la orice produs! Promoție valabila pana pe 02.12.2020

Piese kit conversie bicicleta benzina

Cele mai variate piese pentru kit motor bicicleta pe benzina!

 

Daca doresti sa iti transformi bicicleta dintr-una obisnuita intr-una cu motor pe benzina, ai nevoie de un kit motor pentru bicicleta. Totusi, daca nu vrei sa cumperi intreg setul, ci doar anumite piese, ai ajuns in locul potrivit! La Roco Piese, iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie pentru aceasta transformare spectaculoasa.

 

Astfel, la noi gasesti piese pentru kit motor bicicleta cum ar fi intinzator de lant, fulie, acceleratie, ambreiaj, simeringuri, esapament, rezervor de benzina, piesa magnetou, reductor, ambielaj, cilindru, saboti, demaror etc. Acestea provin de la branduri chinezesti sau nipone si sunt disponibile la cel mai bun raport calitate-pret din Romania!

 

"Am primit piesele pentru kitul pentru motor de bicicleta intr-un timp foarte scurt, le-am montat, iar acum functioneaza fara probleme", ne-a scris un client multumit. Prin urmare, nu mai sta pe ganduri si comanda chiar acum componentele care iti vor transforma bicicleta intr-una mult mai rapida!

Ambielaj kit motor bicicleta
Cilindru pentru motor bicicleta 60 cc (cu piston de 45mm) 17%
Reductor kit motor bicicleta 4 timpi (cu ax lung) 7%
Sistem de pornire la sfoara bicicleta cu motor 2 timpi 20%
Rezultate de la 1 la 24 din 36