Transport gratuit
Pentru comenzi > 300 lei
Plateste Online
Tranzactii securizate
Suport telefonic
(+4) 0373.760.350
Cumperi fara griji
Retur in 14 zile

Claxoane bicicleta - fa-te auzit si ramai in siguranta!

 

Claxoanele de bicicleta fac parte din acea categorie aparte de produse, pe care trebuie sa le achizitionam, dar pe care am dori sa nu le folosim niciodata. Bineinteles, in "codul bunelor maniere in trafic" se mentioneaza ca restul participantilor, precum si pietonii, nu trebuie perturbati cu orice pret, ci numai in situatii limita. Astfel, pentru prevenirea sau evitarea unor incidente cu posibile urmari grave, se recomanda actionarea respectivelor claxoane de bicicleta.

 

In oferta Roco Piese, gasesti numeroase modele de claxoane de bicicleta (sonerii), din metal, cauciuc, cu baterii, clapeta, busola etc. De asemenea, iti furnizam si modele de alarme cu senzori de miscare. Pe langa utilitatea propriu-zisa, alte avantaje oferite de catre brand-ul nostru sunt urmatoarele: livrare rapida, in maximum 24-48 de ore, oriunde in tara, si transport gratuit, pentru comenzi a caror valoare totala depaseste suma de 300 lei (spre exemplu, daca vrei sa achizitionezi toate accesoriile pentru bicicleta odata).

 

"Sunt foarte multumit de activitatea si rapiditatea dumneavoastra, amabilitatea si promptitudinea de care dati dovada. Asa ar trebui sa fie toate magazinele online!", ne-a scris F. P., unul dintre miile de clienti multumiti Roco Piese. Daca si tu vrei sa fii urmatorul, tot ce trebuie sa faci este sa plasezi o comanda de claxoane de bicicleta online sau telefonic, la numarul 0373 760 350. Astfel, vei avea ocazia sa te faci auzit si sa te pazesti de scenarii nedorite, ajungand rapid si in siguranta la destinatie si ferindu-i pe toti cei care se pot intersecta cu traseul tau.