Acumulatorii, piese de bormasina esentiale!

 

Cauti acumulatori pentru bormasina ta? Ai ajuns in locul potrivit! La Roco Piese, iti punem la dispozitie zeci de modele de acumulatori, de la francezii de la Fulbat sau de provenienta chinezeasca, cu o durata indelungata de viata si putere mare. Mai mult, in oferta noastra gasesti si piese de schimb pentru scule electrice, precum incarcatoare de baterie universale.

 

Multe dintre produsele din aceasta categorie si nu numai au reduceri semnificative, care te vor ajuta sa faci o investitie profitabila, fara un efort financiar deosebit. "Sunt foarte multumit de colaborarea cu acest magazin. Apreciez seriozitatea si promptitudinea livrarii comenzii. Recomand!", ne-a scris unul dintre miile de clienti multumiti.

 

Daca ai nevoie de acumulatori ori alte piese pentru bormasina sau orice alta scula electrica, te asteptam la Roco Piese sa plasezi o comanda! O poti face fie telefonic, la numerele 0749.541.050 / 0736.135.977 sau online. Si nu uita, la comenzi de peste 300 de lei, beneficiezi de transport gratuit!