Transport gratuit
Pentru comenzi > 300 lei
Plateste Online
Tranzactii securizate
Suport telefonic
(+4) 0373.760.350
Cumperi fara griji
Retur in 14 zile

Aripi biciclete - pentru protectie optima!

 

Aripile de bicicleta, numite si aparatori, sunt produse care asigura protectia optima a cauciucurilor/rotilor vehiculului tau cu pedale, in special in timpul deplasarii in conditii nu tocmai favorabile (pe teren accidentat, prin noroi/pietris, pe ploaie torentiala/cu gheata etc.). De asemenea, aceste componente au un rol esential si in protectia ta si a celorlalti participanti la trafic, reducand aproape de zero riscul de a va uda sau murdari, din cauza particulelor puse in miscare de rotile care se invart cu viteza. Nu in ultimul rand, si alte componente, precum cadrul, saua, pedalele etc., vor fi protejate de montarea unor aripi de biciclete.

 

In oferta Roco Piese, gasesti numeroase modele de aripa de bicicleta: de tip sport, pentru bicicletele copiilor, de diferite dimensiuni si culori etc. Acestea sunt disponibile la preturi de numai cateva zeci de lei, o investitie modica avand in vedere durata indelungata de viata a respectivelor componente si mai ales utilitatea lor, in numeroase imprejurari.

 

Daca inca nu ai montate aripi pe bicicleta, acum este momentul, iar Roco Piese este locul ideal de unde sa le achizitionezi. Pe langa produse de calitate superioara, de provenienta China, insa 100% compatibile cu toate modelele de vehicule pe doua roti, iti garantam si livrare rapida, in maximum 24-48 de ore, oriunde in tara - stim ca drumurile tale pe bicicleta nu mai pot astepta, asa ca plaseaza acum o comanda online sau telefonic, la 0373 760 350! "Foarte multumit, recomand Roco Piese!", ne-a scris C. P., unul dintre miile de clienti satisfacuti. Te asteptam sa fii tu urmatorul!