Chiulasa pentru motoutilaje si alte accesorii

 

Chiulasele sunt acele mici piese de metal care inchid cilindrii motorului unui motoutilaj. In cazul in care acestea se defecteaza, vor produce reactii in lant, care se pot rasfrange nu numai asupra randamentului echipamentului, ci si asupra integritatii utilizatorului. Prin urmare, in momentul in care sesizezi ca acestea nu mai functioneaza corespunzator, trebuie sa le inlocuiesti de urgenta.

 

La Roco Piese, gasesti supape de generator, pastile de evacuare, tacheti pentru chiulasa, joje de ulei, opritoare de arc, axa came, placi de ghidaj si multe alte piese care te vor ajuta sa remediezi orice problema in cel mai scurt timp. Aceste componente sunt compatibile cu motoutilaje Briggs & Stratton, Honda sau Robin, prin urmare vei gasi tot ce ai nevoie pentru reparatia echipamentului pe care il detii.

 

In cazul in care doresti sa comanzi mai multe astfel de piese de motoutilaje, trebuie sa stii ca livrarea se face in maximum 24-48 de ore in toata tara, fiind gratuita la comenzi mai mari de 300 de lei.

Supapa motor Honda GX 100 (admisie)
Disponibil in stoc
45,00 RON 85,00 RON