Avantajele incontestabile ale acestei drujbe de o mana!

Avantajele incontestabile ale acestei drujbe de o mana!

  Tot mai multi utilizatori amatori de motoferastraie, fie ca vorbim despre cei care realizeaza lucrari de peisagistica sau cosmetizare in jurul casei sau cei care au nevoie de un motoutilaj pentru mici interventii in constructii, sunt interesati de un echipament care sa poata fi manevrat cu un singur brat.

  Tocmai de aceea, in articolul de fata, va prezentam una dintre cele mai accesibile drujbe de o mana, atat din punctul de vedere al pretului, cat si al usurintei in utilizare. Este vorba despre modelul Micul Padurar 2500, pe care il gasiti in oferta noastra, la pret redus.

  Aceasta drujba de o mana are o greutate redusa si este usor de manevrat, fiind ideala pentru constructii sau mici lucrari de defrisare. Utilajul are o capacitate cilindrica de 25,4 centimetri cubi, o putere de 0,9 kW (8.000 rpm) si o lama de 21 de centimetri, cu un pas de 3/8 Picolo. Capacitatea rezervorului de benzina este de 230 de mililitri, iar a celui de ulei - 160 de mililitri. Motorul in doi timpi este dotat cu un cilindru, iar racirea se face cu aer.

  Aceasta drujba de o mana se livreaza impreuna cu lama de 21 de centimetri, lantul aferent, o surubelnita, dar si o cheie pentru strangerea lamei. Intregul pachet are greutatea de numai 4 kilograme si, daca il vei achizitiona chiar acum din oferta Roco Piese, il vei primi prin curier in maximum 1-2 zile, cu taxa de livrare gratuita! Pretul motoferastraului Micul Padurar 2500 este de doar 349 de lei, o reducere de 9% de la pretul obisnuit de 385 de lei.

  Ce spun utilizatorii acestei drujbe de o mana?

  Cei care au achizitionat aceasta drujba de o mana i-au apreciat dimensiunile reduse, care o fac extrem de practica atat in constructii, cat si in gospodarie sau in livada. Sistemul Easy Start faciliteaza o pornire rapida si usoara, iar taietura este una extrem de precisa, chiar si in conditiile utilizarii cu un singur brat. Alte caracteristici tehnice care merita mentionate includ manerul antivibratii si sistemul de ungere automata a lantului.

  In concluzie, avantajele incontestabile ale acestui motoutilaj sunt urmatoarele:

  - greutatea redusa, de numai 3 kilograme, care permite o utilizare indelungata;

  - faptul ca poate fi manevrat cu o singura mana, in conditii depline de siguranta;

  - sistemul antivibratii, care menajeaza bratul utilizatorului si previne posibile afectiuni;

  - precizia desavarsita a taieturii, surprinzatoare pentru o drujba de o mana;

  - raportul excelent calitate-pret, oferind un produs performant fara a pune presiune pe bugetul utilizatorului.

  Roco Piese, cea mai variata oferta de piese de drujba!

  In cazul in care ai nevoie de piese de schimb pentru drujba Micul Padurar 2500 sau orice alt model de motoutilaj pe care il detii, trebuie sa stii ca in oferta noastra gasesti mii de astfel de produse. Ele se impart in nu mai putin de 16 categorii, de la acceleratii, amortizoare, piese de carburatie si electrice la filtre, lanturi, piese pentru motor si pompe de ulei sau demaroare.

  Comentarii