Care este cea mai buna motopompa? Iata recomandarile noastre!

Care este cea mai buna motopompa? Iata recomandarile noastre!

  O motopompa este un echipament care permite transferarea rapida a unor volume mari de apa, ceea ce o face utila in numeroase domenii. Astfel de aparate sunt folosite pentru alimentarea cu apa a locuintelor sau a altor constructii, pentru umplerea si golirea rapida a rezervoarelor, pentru irigarea culturilor sau pentru activitati de combatere a incendiilor.


  Echipamentul este format dintr-o pompa centrifugata, antrenata de un motor termic. Acesta se monteaza pe un sasiu metalic rezistent la vibratii.


  Care e cea mai buna motopompa?


  Raspunsul la intrebare depinde de necesitatile tale, de scopurile pentru care vei folosi un astfel de echipament. In functie de ele, vei alege puterea necesara si vei acorda atentie si celorlalte dotari si proprietati.


  Unul dintre produsele pe care le poti cumpara chiar acum este o motopompa de 6,5 cai putere, disponibila la pretul de numai 749 de lei, redus de la un pret initial de 799 de lei. Produsa in China, este dotata cu un motor in 4 timpi si are un debit de 1 000 de litri pe minut, respectiv de 36 de metri cubi pe ora. Diametrul de absorbtie si refulare este de 3 toli, adancimea absorbtiei este de 9 metri, iar refularea are o inaltime maxima de 30 de metri. Aparatul are o greutate de 28,5 kilograme.


  Un produs considerat de multi utilizatori drept cea mai buna motopompa este realizat de asemenea in China, are 7 cai putere si diametrul de 2 toli. Motopompa Diesel poate fi utilizata pentru o gama larga de aplicatii gospodaresti, precum alimentarea cu apa din fantani, lacuri sau rauri, pomparea apei curate care nu este destinata consumului uman, transportul apei curate prin conducte pe distante lungi pentru umplerea rapida a rezervoarelor sau irigarea culturilor, precum si spalarea vitelor, grajdurilor, uneltelor si utilajelor agricole. Foloseste un motor Diesel in 4 timpi cu aprindere prin combustie, racit cu aer si cu un singur cilindru care actioneaza un arbore orizontal. Dispune de o maneta pentru decompresie si de un demaror cu recuperare pentru o pornire usoara. Pretul este de 2 326 de lei.


  Un model si mai puternic este o motopompa Diesel de 10 cai putere si cu diametrul de 3 toli. Datorita caracteristicilor sale, poate fi cu siguranta considerata una dintre cele mai bune motopompe disponibile pe piata. Coletul primit dupa efectuarea comenzii contine toate elementele necesare, dupa cum urmeaza: motopompa complet echipata, racord, coliere, sorb cu sita, surubelnita in cruce cu maner de plastic, cheie tubulara bujie si manual cu instructiuni de utilizare. Materialele de cea mai buna calitate asigura o durata de viata extinsa. Compacta si usoara, se remarca printr-un consum redus de carburant si prin faptul ca nu necesita o intretinere costisitoare. Poate fi echipata cu un numar de echipamente optionale, precum sistem de pornire electrica sau ambreiaj. Pretul este de 2 700 de lei, redus de la un pret initial de 2 900 de lei.


  Daca doresti sa cumperi cea mai buna motopompa, verifica oferta magazinului online GeneralMotor.ro! Aici vei gasi produse de calitate la un pret avantajos si, in plus, o gama completa de piese de schimb si accesorii, indiferent de modelul pe care il cumperi!

  Comentarii