Cel mai frumos traseu cu trotineta electrica prin Bucuresti

Cel mai frumos traseu cu trotineta electrica prin Bucuresti

  Trotineta electrica a devenit, in ultimii ani, unul dintre cele mai cool mijloace de transport din Bucuresti. Aceasta este mai rapida decat bicicletele obisnuite, mai ales ca nu este nevoie de un efort considerabil pentru a o conduce, te poate ajuta sa te strecori mai usor printre masini si, nu in ultimul rand, atrage toate privirile cu aspectul sau modern, deopotriva elegant si sportiv.

  Desi exista numeroase aplicatii mobile prin intermediul carora iti poti inchiria o trotineta electrica, noi te-am sfatui sa iti achizitionezi una doar a ta. Astfel, te poti familiariza mult mai bine cu aparatul, nu vor aparea surprize neplacute la sistemul de directie sau franare si, mai mult decat atat, vei avea dispozitivul in permanenta incarcat si oricand pregatit pentru o plimbare in interes de serviciu sau in timpul liber.

  De altfel, in cele ce urmeaza, am decis sa iti prezentam o idee de traseu cu trotineta electrica prin Bucuresti, care sa "bifeze" unele dintre cele mai frumoase si populare locuri din Capitala. Sugestia noastra ar fi sa urmezi ruta dintre Palatul National al Copiilor si statia de metrou Izvor si inapoi, pe doua drumuri diferite. Iata, in continuare, cum poate fi segmentat acest parcurs:

  1. Palatul Copiilor - Colegiul Gh. Sincai. Prima parte a traseului ne va purta de la Palatul Copiilor, situat la intersectia bulevardelor Vacaresti si Tineretului din sectorul 4, catre Colegiul National Gheorghe Sincai, prin Parcul Tineretului. Zonele umbrite si numeroasele alei pe care poti rataci fac din aceasta etapa una extrem de relaxanta.

  2. Colegiul Gh. Sincai - Strada Xenofon. De la Colegiul Sincai, situat vizavi de intrarea principala in Parcul Tineretului, vom pleca mai departe pe stradute si apoi prin Parcul Carol I. Trecand pe langa Mausoleu, Monumentul Eroului Necunoscut si Fantana cu Zodii, vom ajunge pe Strada Xenofon. Aceasta este renumita, fiind singura strada in trepte din Bucuresti.

  3. Strada Xenofon - Palatul Parlamentului. Dupa ce urci si cobori pe Strada Xenofon, este timpul sa te urci din nou pe trotineta electrica si sa parcurgi distanta catre Palatul Parlamentului. Fie ca optezi pentru varianta Str. 11 Iunie-Bd. Regina Maria-Bd. Unirii, fie ca mergi prin Bd. Marasesti-Bd. Cantemir-Bd. Unirii, destinatia va fi aceeasi: cea mai mare, cea mai scumpa si a doua cea mai mare cladire administrativa din lume.

  4. Palatul Parlamentului - Metrou Izvor. De la Palatul Parlamentului, drumul catre statia de metrou Izvor va "taia" parcul cu acelasi nume, unul dintre cele mai mici, dar cochete din Bucuresti. Odata ajuns la destinatia finala, te poti relaxa, pentru cateva zeci de minute, cu o inghetata sau cu o apa rece, de la unul dintre numeroasele buticuri din zona.

  5. Metrou Izvor - Palatul Copiilor. Ultima etapa a traseului nostru cu trotineta electrica, mai exact drumul inapoi catre Palatul Copiilor, va urma cursul Dambovitei, trecand pe langa cafenelele si localurile cu aer occidental din Piata Unirii, dar si pe la noile cladiri de birouri din Timpuri Noi. Din estimarile noastre, intreaga plimbare, cu tot cu pauzele de respiro si opririle obligatorii din trafic, nu iti va ocupa mai mult de 2 ore. Distractie placuta!

  Taguri:

  Comentarii