Cel mai simplu mod de a detine o bicicleta electrica ieftina!

Cel mai simplu mod de a detine o bicicleta electrica ieftina!

  Pana la aparitia trotinetelor electrice, de departe cel mai "cool" mod de a te deplasa prin oras, fie in timpul liber, prin parc, fie in interes de serviciu, facand slalom printre masini, era bicicleta electrica.

  Aceasta vine cu toate avantajele unui vehicul pe doua roti obisnuit, insa iti permite sa atingi viteze mult mai mari, cu un efort fizic considerabil mai mic. Iar, daca trotinetele electrice nu sunt privite cu ochi buni de unii oameni, din cauza inconstientei unora dintre cei care le conduc, e-bike-urile au o reputatie mai buna.

  Foarte multa lume cauta pe internet sintagme precum "bicicleta electrica ieftina", ceea ce arata preocuparea romanilor pentru o achizitie rentabila din toate punctele de vedere, la cel mai bun raport calitate-pret disponibil pe piata. In acest sens, daca detii deja o bicicleta clasica, iti recomandam sa optezi pentru un kit de conversie in e-bike, disponibil pe site-ul nostru la preturi incepand de la putin peste 1.000 de lei.

  De cele mai multe ori, o astfel de varianta este preferata, comparativ cu achizitia unei biciclete electrice noi, avand si alte avantaje pe langa pretul mai scazut. Unul dintre cele mai importante este acela ca nu va mai trebui sa te acomodezi cu o bicicleta noua, sa ajustezi saua si ghidonul dupa propriile preferinte etc.

  In continuare, iti vom arata cum poti obtine o bicicleta electrica ieftina, prin montarea unui kit complet de la Roco Piese (cu baterie inclusa). In primul rand, trebuie sa stii ce contine acesta: janta dubla spitata cu motor pe ax (pe care se poate monta si discul de frana); manete de acceleratie ergonomice; baterie; controller pentru baterie; incarcator. Viteza maxima oferita de un astfel de kit (pentru exemplificare, am folosit un model de 36 V si 350 W, pentru roata din fata, la pretul de 1.750 de lei) este de 35 de kilometri pe ora, iar autonomia - de 30 de kilometri (cu senzor de asistenta la pedalat). Timpul de incarcare este de 4 ore.

  In ceea ce priveste montajul propriu-zis si transformarea unui vehicul obisnuit pe 2 roti intr-o bicicleta electrica ieftina, acesta poate fi efectuat de catre Roco Piese, contra cost (in locatia noastra din Buftea, judetul Ilfov) sau il poti realiza chiar tu. Cei sapte pasi necesari (verificarea compatibilitatii; transferul anvelopei si camerei si instalarea rotii motorului; instalarea afisajului; instalarea acceleratiei; instalarea sistemului de asistenta pentru pedalat; instalarea bateriei si controller-ului; ajustarile finale) sunt explicati in manualul de utilizare, care poate fi descarcat de pe site-ul nostru in format PDF.

  Nu in ultimul rand, pentru ca vorbim despre o bicicleta electrica ieftina, cu accent pe ultimul cuvant, trebuie precizat ca, la Roco Piese, beneficiezi de reduceri semnificative de preturi. Astfel, un motor de e-bike (36 V, 500 W, pentru roata din fata) beneficiaza de un discount de 40% (de la 750 de lei la 449 de lei), un kit de conversie complet (36 V, 350 W) - 28% (de la 2.659 de lei la 1.899 de lei), iar o roata pentru bicicleta electrica - 24% (de la 790 de lei la 599 de lei).

  Comentarii