Cele mai tari 3 trasee cu ATV-ul pornind din Bucuresti

Cele mai tari 3 trasee cu ATV-ul pornind din Bucuresti

  Asa cum te-am obisnuit, la Roco Piese nu iti furnizam doar cele mai variate piese de drujba, motocositoare si alte motoutilaje, ci si pentru biciclete (electrice), scutere, trotinete si ATV-uri. Si pentru ca, daca ai ajuns in aceasta sectiune, cu siguranta doresti sa citesti ceva atat util, cat si interesant, astazi iti prezentam cele mai tari trasee pe care le poti face cu ATV-ul, pornind din Bucuresti. Daca detii un astfel de vehicul, in primul rand este important sa il echipezi corespunzator si, in cazul in care anumite piese sau componente functioneaza defectuos, sa achizitionezi unele noi. Apoi, vei fi gata sa pornesti la drum:

  1. Traseu ATV in jurul Bucurestiului (200 de kilometri, 4 ore)

  O prima idee, mai ales daca esti incepator pe ATV sau nu ai mai condus demult, ar fi sa "dai o tura" in jurul Bucurestiului, alegand drumuri sinuoase doar la propriu, nu si la figurat. Spre exemplu, poti pleca inspre Otopeni, Balotesti, Tancabesti, virand apoi spre est si trecand prin Izvorani, Snagov si Lipia. De acolo, te poti intoarce pe langa Lacul Caldarusani, adaugand traseului cu ATV-ului si o priveliste spectaculoasa, continuand apoi cu celebra localitate Fierbinti si ajungand in Adancata. Odata atinsa granita dintre judetele Ialomita si Prahova, poti face drum intors, fie pe acelasi traseu, fie prin Jilavele, Patru Frati, Grecii de Jos, Moara Vlasiei si Caciulati.

  2. Bucuresti - Targoviste - Campina - Bucuresti (240 de kilometri, 4 ore si jumatate)

  Daca iti doresti un traseu cu ATV-ul putin mai lung si captivant, iti propunem judetul Dambovita, unul dintre cele mai variate din Romania din punctul de vedere al reliefului. Astfel, dupa ce parasesti Capitala prin Chitila, nu vei avea probleme pana in Targoviste, intrucat este un drum cu un trafic destul de redus. Inspre Moreni, incep aventurile, intrucat drumul este destul de denivelat, dar peisajul este unul de poveste. Urmatoarea portiune, spre Valea Lunga, este cea mai distractiva, intrucat vei traversa o sosea ingusta, marginita de case vechi si cu multe curbe si diferente de nivel. Dupa ce "bifezi" si Provita de Jos, vei ajunge in Campina, iar de acolo drumul spre casa ar trebui sa fie destul de usor de gasit.

  3. Bucuresti - Cheia - Siriu - Bucuresti (250 de kilometri, 5 ore)

  Nu in ultimul rand, un alt traseu cu ATV-ul spectaculos este cel inspre Cheia si Siriu. Drumul pana la Valenii de Munte este cunoscut, apoi trebuie sa urci pana la Cheia si sa continui in judetul Brasov, prin Sacele si orasul de resedinta. Mai departe, vei ajunge la Intorsura Buzaului, de unde vei reveni prin Gura Siriului si Zeletin. Ce este interesant este ca, desi vorbim despre un traseu relativ scurt, acesta trece prin nu mai putin de 5 judete (Ilfov, Prahova, Brasov, Covasna si Buzau) plus, in mod logic, Bucuresti, locul de plecare si de sosire. Daca macar unul dintre aceste 3 trasee cu ATV-ul te-a inspirat, iti uram drum bun! Insa nu uita: intotdeauna respecta legislatia in vigoare si asigura-te ca vehiculul tau este in perfecta stare de functionare.

  Taguri:

  Comentarii