Cum alegi cel mai bun antifurt de bicicleta? Cateva sfaturi utile

Cum alegi cel mai bun antifurt de bicicleta? Cateva sfaturi utile

  Daca intrebi 100 de romani care este mijlocul de transport care le este cel mai drag, poti fi sigur ca aproape nimeni nu va raspunde metroul, autobuzul, tramvaiul si mai ales taxiul, din motive mai mult sau mai putin evidente. Acestea tin de lipsa confortului, disponibilitatea si viteza reduse, eventualele ambuteiaje, dar si lipsa de buna crestere a unora dintre soferi ori pasageri. Pe de alta parte, printre raspunsurile favorite se vor numara autoturismul personal, fata de care multi dezvolta o pasiune si o grija nebanuite, dar mai ales bicicleta, castigatoarea categoriei "Vehicule simpatice".

  De ce sunt bicicletele atat de iubite? In primul rand, pentru ca invatam sa mergem pe doua roti inca din copilarie si ramanem legati afectiv de ele pe viata, privindu-le, la varsta adulta, cu nostalgie fata de vremurile de odinioara. In al doilea rand, pentru ca le putem conduce fara carnet, ceea ce reprezinta un mare atu din punctul de vedere al accesibilitatii, atat la propriu, cat si la figurat. Nu in ultimul rand, intrucat sunt mult mai ieftine, usor de parcat si de intretinut decat masinile. Bineinteles, toate aceste calitati vin cu reversul medaliei: nu vrem sub nicio forma sa ne pierdem bicicleta!

  Tocmai pentru ca este atat de... "primitor", un vehicul pe doua roti poate fi si mult mai usor de sustras, cat timp nu iti iei toate masurile de precautie. Bineinteles, de departe cea mai eficienta dintre acestea este sa alegi si sa montezi cel mai bun antifurt de bicicleta. In continuare, iti vom prezenta cateva modele de pe "rafturile" magazinului nostru online, dupa care iti vom oferi unele dintre cele mai utile sfaturi daca te afli in cautarea unui asemenea produs. Astfel, nu vei mai avea nicio grija intre momentul in care cobori din sa si cel in care te urci la loc!

  Cel mai bun antifurt de bicicleta - modelul de 15 mm x 150 cm, pret 27 de lei

  Cel mai bun antifurt de bicicleta - modelul de 12 mm x 150 cm, pret 22 de lei

  Cel mai bun antifurt de bicicleta - modelul de 9 mm x 150 cm, pret 20 de lei

  Toate produsele enumerate mai sus sunt realizate din otel spiralat, au o lungime de 150 de centimetri si grosimi variabile. La capatul cablului din otel, este atasat, prin sertizare, un mecanism de blocare cu cheie.

  Sfaturi utile

  1. In primul rand, odata ce ai achizitionat cel mai bun antifurt de bicicleta, nu ai absolut niciun motiv sa il iei cu tine absolut oriunde te deplasezi pe doua roti;

  2. Bineinteles, nu este suficient sa il ai asupra ta, ci trebuie sa il montezi pe bicicleta chiar si in cazul in care te gandesti sa o lasi nesupravegheata pentru mai putin de 5 minute (spre exemplu, cat intri la supermarket);

  3. In ciuda protectiei si sigurantei sporite garantate de un astfel de dispozitiv, iti recomandam sa legi bicicleta numai in locuri ferite si greu accesibile de catre raufacatori.

  Ce zici? Cum ti se par sfaturile si propunerile noastre? In cazul in care folosesti bicicleta pentru a merge la serviciu, a face cumparaturile sau, pur si simplu, pentru plimbari in parc, este cazul sa faci tot ceea ce tine de tine pentru a te bucura de ea un timp cat mai indelungat!

  Comentarii