In cat timp se incarca o trotineta electrica? Raspunsul pe care il... asteptai!

In cat timp se incarca o trotineta electrica? Raspunsul pe care il... asteptai!

  Imagineaza-ti urmatorul scenariu: tocmai ai plecat de acasa, spre serviciu, iar trotineta electrica pe care te deplasezi, pentru a "dribla" traficul ingreunat, incepe deja sa dea semne de oboseala. Sau te relaxezi, in weekend, in mijlocul naturii, cand observi ca vehiculul tau pe doua roti nu mai prinde viteza maxima. In ambele situatii, frustrarea este mare si te simti vinovat ca ai uitat sa incarci gadget-ul peste noapte. De asemenea, iti poate reveni in minte o intrebare al carui raspuns este foarte util: "In cat timp se incarca o trotineta electrica?". Parcurgand articolul in continuare, vei afla acest lucru, dar si ce baterii si incarcatoare sa achizitionezi!


  In cat timp se incarca o trotineta electrica? In cazul in care bateria este complet descarcata, timpul de incarcare va depasi cu siguranta 3 ore, putand ajunge chiar si pana la 4-5 ore, in functie de model si de capacitatea bateriei. Prin urmare, este indicat sa lasi trotineta "in priza" peste noapte, urmand ca a doua zi sa te bucuri de deplinatatea fortelor sale, indiferent ca urmeaza un drum la birou sau unul in interes personal (in parc, la cumparaturi, vizite ori iesiri cu prietenii etc.). Daca te trezesti de dimineata, atat la propriu, cat si la figurat, ca ai uitat sa incarci trotineta, intreaga ta zi ar putea fi compromisa!


  Dupa cum stii, oferta Roco Piese este una extrem de variata si, pe langa "clasicele" piese de drujba, motocositoare, motosape, generatoare si alte masini, scule si utilaje, iti punem la dispozitie si componente si accesorii pentru ATV, biciclete si trotinete electrice. In aceasta ultima categorie, intra inclusiv baterii si incarcatoare, iar, mai jos, iti prezentam cateva astfel de produse. Achizitionandu-le, pentru o suma care nu reprezinta sub nicio forma un efort financiar deosebit, vei avea mult timp de acum incolo garantia unei trotinete mereu incarcate si gata pentru noi aventuri!


  Baterie reincarcabila trotineta electrica


  Timp de incarcare 5 ore / Capacitate 7,8 AH / Tip Litiu-ion / Voltaj 36 V / Greutate 120 g / Amperaj de incarcare 4 A / Voltaj de incarcare 7,4 V / Temperatura de utilizare intre -5 si +50 de grade Celsius;


  Incarcator baterie trotineta electrica


  Input AC 100-240 V, 50-60 Hz, maximum 2 A / Output 54.6 V, 2 A / Incarcatorul vine prevazut un LED (rosu - in curs de incarcare, verde - incarcare completa);


  Incarcator baterie trotineta electrica


  Input AC 100-240 V, 50-60 Hz, maximum 2 A / Output 42 V, 1.5 A / Incarcatorul vine prevazut un LED (rosu - in curs de incarcare, verde - incarcare completa).


  In concluzie, in cazul bateriei descrise anterior, raspunsul la intrebarea "In cat timp se incarca o trotineta electrica?" este 5 ore. Asadar, si daca te asteapta o noapte foarte scurta, spre exemplu intre o duminica seara petrecuta in oras si un nou inceput de saptamana, tot vei avea timp sa-ti incarci vehiculul preferat (bineinteles, cu conditia sa nu uiti). Drumuri... bune!

  Comentarii