Instructiuni de montare a camerelor de motosapa, scutere etc

Instructiuni de montare a camerelor de motosapa, scutere etc

Instructiuni de montaj camere
Cum montez o camera de scuter :

 Vă rugăm să citiţi cu atenţie instrucţiunile de mai jos,  înainte să montaţi camera.Asiguraţi-vă cu atenţie dacă  mărimea camerei corespunde cu cea a anvelopei. Fiecare cameră este echipată cu o valvă şi o piuliţă. Vă rugăm să  vă asiguraţi înaintea montării camerei, că în interiorul anvelopei să nu existe mizerie, crăpături sau alte substanţe care pot deteriora camera. Înaintea montării camerei şi anvelopei pe janta, asiguraţi-vă  că janta nu este deteriorată sau deformată, respectiv (în cazul în care janta e cu spite) spitele nu sunt ruginite, sunt bine fixate şi au capetele netede. Utilizaţi banda protectoare pentru camere.

Montaţi cu grijă camera şi anvelopa pe jenţi. Fixaţi piuliţele cu cheie corespunzătoare. Nu utilizaţi scule ascuţite (şurubelniţe etc.), pentru că astea pot deteriora camera  şi anvelopa. Asiguraţi-vă că camera şi anvelopa să fie bine poziţionate în jantă, şi valva să fie cu capătul spre exterior, ca să poată fi umflată. Când camera şi anvelopa sunt montate pe janta, umflaţi camera cu 10 PSI (1 PSI = 0.7 BAR), apoi dezumflaţi-l şi verificaţi dacă camera a rămas bine poziţionată pe jantă. Apoi umflaţi camera la presiunea recomandată de fabrica, ce este inscripţionată pe partea laterală a anvelopei. Janta trebuie să fie vizibilă, pe ambele laturi ale anvelopei.

Nu umflaţi camera peste limitele recomandate. În  aceste cazuri, camera poate fi deteriorată, valva se poate dezlipi de pe cameră. Verificaţi presiunea camerei cu aparate de măsură corespunzătoare. Verificaţi valva, să nu scape aer, şi la nevoie ajustaţi piuliţele de fixare.

Carburator Honda GX 140 - GX 160 cu robinet de benzina
Carcasa protectie motocoasa (complet) 26mm
Comentarii