Orice Mic Padurar are drujba lui: Iata cele 4 modele din care poti alege!

Orice Mic Padurar are drujba lui: Iata cele 4 modele din care poti alege!

  Te-ai mutat la casa si vrei sa te implici in diverse activitati prin curte, pentru a profita cat mai mult de aerul curat? Locuiesti departe de un oras mare si ai nevoie sa iti procuri singur lemnele de foc pentru iarna? Iti doresti sa urmezi o cariera in domeniul silviculturii si vrei sa capeti experienta in utilizarea motoferastraului? Daca raspunsul la oricare dintre intrebarile de mai sus este DA, atunci drujbele Micul Padurar reprezinta solutia ideala pentru tine.

  Pe langa masini-unelte, piese de drujba, motocositoare, motosape si alte motoutilaje, Roco Piese iti pune la dispozitie si diverse modele de motoferastraie, de la branduri renumite la nivel national si international. In articolul de fata, vom vorbi insa exclusiv despre Micul Padurar, mai exact despre cele patru tipuri de motoferastraie de la acest brand pe care le comercializam. In functie de preferintele si nevoile tale, o poti alege pe cea care raspunde cel mai bine sarcinilor la care va fi supusa:

  Drujba Micul Padurar 5200 - pret: 275 de lei (o reducere de 4% de la 289 de lei)

  Acest model este dotat cu un motor in doi timpi, cu un cilindru, dezvoltand o putere de 2,2 kW si 3 CP. Pasul sau este de 0,325 inci (0,825 centimetri), iar lama are o lungime de 40 de centimetri. Pe langa motoferastraul propriu-zis, vei primi urmatoarele accesorii: lama, protectie, lant, surubelnita, imbusuri, cheie pentru strangerea lamei si un bidon de benzina. "Este un produs foarte bun, daca este intretinut si folosit numai pentru uz casnic, poate avea o durata de viata de 6-7 ani fara probleme", marturiseste un client pe site-ul nostru.

  Drujba Micul Padurar 5600 - pret: 285 de lei (o reducere de 5% de la 300 de lei)

  Aceasta drujba face parte din categoria celor cu esapament dublu si demaror cu pornire usoara (easy start). La fel ca in cazul modelului precedent, capacitatea cilindrica este de 52 de centimetri cubi, iar puterea dezvoltata este de 2,2 kW si 3 CP. Motorul este racit cu aer, iar uleiul potrivit este cel pentru motoare in 2 timpi, intr-un amestec de benzina 1:25.

  Drujba Micul Padurar 5900 - pret: 299 de lei (o reducere de 5% de la 315 lei)

  Acest motoferastrau are o capacitate cilindrica de 58 cmc, o putere de 2,2 kW si 3 CP si o lama de 40 de centimetri lungime, prevazuta cu 32 de dinti. Modelul, echipat cu demaror easy start si esapament dublu, este insotit de lant, lama si protectie pentru lama, dar si de toate uneltele necesare montarii, intretinerii si repararii.

  Drujba Micul Padurar 6800 - pret: 419 lei (o reducere de 16% de la 499 de lei)

  Nu in ultimul rand, acest model al Micului Padurar are 52 de centimetri cubi, iar lantul realizeaza nu mai putin de 7.000 de rotatii pe minut. Drujba este de calitate superioara, vine echipata cu demaror de metal si se livreaza cu 2 lame si 2 lanturi. Mai mult decat atat, pentru ultimele doua modele beneficiezi si de livrare gratuita din partea noastra!

  Taguri:

  Comentarii