Pregateste-te sa iesi din pandemie pe doua roti! Ce piese de biciclete iti punem la dispozitie?

Pregateste-te sa iesi din pandemie pe doua roti! Ce piese de biciclete iti punem la dispozitie?

  Pandemia de coronavirus ne-a dat tuturor vietile peste cap, nu neaparat din punct de vedere medical, cat mai ales social si economic. Chiar daca noi, cei sub 65 de ani, nu suntem in "zodia riscului", din punct de vedere statistic, trebuie sa avem grija sa nu ii infectam pe parintii sau bunicii nostri. Iar cel mai simplu mod de a face acest lucru este sa nu interactionam prea mult cu ei, dar nici cu ceilalti, prin urmare sa stam cat mai mult timp in casa.

  De altfel, de mai bine de o luna, cei patru pereti intre care de obicei doar ne beam cafeaua, ne petreceam serile si weekend-urile si dormeam au devenit locul in care muncim si ne traim intreaga viata. Pentru cei mai activi, aceasta perioada poate fi o adevarata provocare, dar si o sansa sa se pregateasca pentru vara care va urma si in care, speram noi, vom fi liberi.

  Daca esti pasionat de mersul pe bicicleta, cu siguranta stii ca o perioada mai lunga de inactivitate nu iti face bine nici tie, dar nici "partenerei" de drum. Prin urmare, poti profita de aceasta perioada pentru a-ti pune la punct bicicleta si a demara in tromba, odata ce restrictiile asociate coronavirusului sunt ridicate.

  La Roco Piese, iti punem la dispozitie peste 400 de piese de bicicleta, dupa cum urmeaza:

  - angrenaje si butuci;
  - cabluri pentru schimbator;
  - camere si cauciucuri;
  - coronite;
  - frane si cabluri de frana;
  - furci si ghidoane;
  - lanturi;
  - lumini;
  - pedale;
  - pinioane;
  - roti si axuri;
  - sei;
  - schimbatoare de viteze;
  - accesorii si scule.

  Acestea au preturi incepand de la mai putin de 1 leu (spre exemplu spitele de bicicleta costa 50 de bani) si care ajung pana la cateva sute de lei (un kit de frana hidraulica valoreaza in jur de 300-350 de lei). Mai mult decat atat, unele produse sunt disponibile cu reduceri importante, de pana la 50% (stopurile cu proiectie laser, cauciucurile, mansoanele, pedalele, farurile, tijele etc).

  Piesele de bicicleta din oferta Roco Piese sunt 100% originale sau compatibile cu modele DSI, Deestone, Kenda, Saratoga, Shimano, Syncromate si Wanda. Acest lucru le garanteaza calitatea si o durata de viata indelungata. "Produsele comandate sunt de foarte buna calitate, iar livrarea s-a realizat foarte repede", ne-a scris Cristian B., care a comandat de la noi. "Totul a fost exact cum mi s-a spus, de la pret la livrare", confirma Antonio B., in timp ce Razvan N. precizeaza: "Am primit piesele comandate la timp. Au fost montate, corespund si bicicleta functioneaza foarte bine. Va multumesc!".

  Nu in ultimul rand, iti reamintim ca, in oferta Roco Piese, regasesti si un kit pentru biciclete electrice, care te va ajuta sa iti transformi "jucaria" pe doua roti intr-una mult mai rapida si performanta. Prin urmare, profita de perioada de pauza cauzata de coronavirus si echipeaza-te corespunzator pentru "marea revenire" in parcuri sau pe drumurile publice. Iti uram lant intins!

  Taguri:

  Comentarii