Roco Piese face lumina cu cea mai variata oferta de faruri pentru bicicleta

Roco Piese face lumina cu cea mai variata oferta de faruri pentru bicicleta

  Bicicletele reprezinta un mijloc de transport excelent, mai ales in orasele mari, din mai multe puncte de vedere: nu polueaza, te ajuta sa faci sport si sa te strecori printre masinile blocate in trafic sau care stau de cate doua-trei ori la acelasi semafor.

  Totusi, acestea pot fi si vulnerabile, avand in vedere greutatea lor, mult mai mica decat a oricarui autovehicul, si mai ales faptul ca utilizatorul este complet expus, cu exceptia castii pe care trebuie sa o poarte pe cap.

  In aceste conditii, daca iti place sa folosesti vehiculul respectiv in drumul tau spre munca sau in plimbarile din timpul liber, fie ele pe strazile din cartier sau in parc, trebuie sa iti iei toate masurile de precautie. Una din cele mai importante dintre acestea o reprezinta achizitionarea si montarea de faruri pentru bicicleta.

  Avantajele unei astfel de masuri nu pot fi contestate. In primul rand, ele te fac vizibil in trafic, semnalandu-le celorlalti participanti, fie ei soferi, alti biciclisti sau pietoni, directia din care te apropii si viteza pe care o ai in acel moment.

  In acelasi timp, farurile de bicicleta iti lumineaza calea, la propriu si la figurat, ajutandu-te sa observi la randul tau elementele din jur si sa iei masurile corespunzatoare in timp util. Nu in ultimul rand, montarea unor astfel de lumini iti confera un sentiment de siguranta, stiind ca vezi ce se intampla imprejur si ca esti vizibil.

  Mai mult decat atat, dotarea bicicletei cu LED-uri si materiale reflectorizante intra inclusiv sub incidenta legii, prin urmare deplasarea fara acestea nu este posibila.

  In oferta Roco Piese, regasesti zeci de tipuri de faruri pentru bicicleta, de la cele cu LED si laser la celebrii "ochi de pisica". Aceste produse au garantia calitatii, a fiabilitatii si a unei durate indelungate de viata si iti sunt puse la dispozitie la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

  Ele sunt compatibile cu toate modelele de biciclete, de la mountain bike si BMX la faimosul Pegas romanesc si chiar modelele electrice sau hibride. Iar daca vrei sa profiti pe deplin de avantajele Roco Piese, poti comanda de peste 300 de lei si vei avea livrare gratuita, in 24-48 de ore, in toata tara!

  Iata, in continuare, cateva dintre farurile de bicicleta pe care ti le furnizam, alaturi de caracteristicile lor:


  Far si stop bicicleta Bright (5 LED-uri) - pret 15 lei

  - far - 2 functii (lumina alba continua/flicker);

  - avertizor - 5 functii (lumina rosie);


  Set faruri bicicleta (fata-spate) - pret 13 lei

  - lumina fata - alba;

  - lumina spate - rosie;

  - baterii incluse;


  Far bicicleta Wide View (5 LED-uri) - pret 15 lei

  - 5 LED-uri in linie;

  - se monteaza pe ghidon, cu ajutorul unui colier;


  Stop bicicleta cu proiectie laser - pret 26 de lei (redus de la 49 de lei)

  - 3 LED-uri;

  - se monteaza pe tija de la saua bicicletei;

  - 2 functii (lumina rosie continua/flicker);


  Catadioptru (ochi de pisica) - pret 2 lei

  - se monteaza pe spite;

  - efect reflectorizant.

  Comentarii