Roco Piese recomanda drujbele Holzfforma, cu dublu F: forta si fiabilitate!

Roco Piese recomanda drujbele Holzfforma, cu dublu F: forta si fiabilitate!

  Dupa cum stii, magazinul online Roco Piese iti sta mereu la dispozitie cu cele mai bune oferte la echipamente, accesorii si componente din domeniul tehnic, iar, in articolul de fata, am decis sa-ti prezentam cateva modele de drujbe Holzfforma disponibile pe "rafturile" noastre virtuale.

  Este vorba despre motoferastraie de provenienta China, la un raport pret-calitate corect, puternice, cu o durata indelungata de viata si fara necesitatea mentenantei multe luni dupa achizitie. Parcurgand informatiile de mai jos, poti alege produsul ideal pentru tine si situatia in care te regasesti si vei afla si cum sa il comanzi, pentru a te bucura de caracteristicile sale in cel mai scurt timp.

  Drujbele Holzfforma, comercializate fara lama si lant, care se gasesc separat in oferta magazinului nostru, au diferite specificatii tehnice, facandu-le potrivite atat pentru utilizatorii profesionisti, cu o experienta indelungata in manuirea lor in campul muncii, cat si pentru cei semi-profesionisti, care le utilizeaza pentru diferite activitati in jurul casei. Pe langa toate avantajele lor intrinseci, la Roco Piese, ele beneficiaza si de reduceri semnificative, de ordinul zecilor sau chiar sutelor de lei, dupa cum vei vedea in continuare. Fara alte introduceri, iata recomandarile noastre:

  Drujba Holzfforma Blue Thunder G255 45,4 cc - pret 679 de lei (redus de la 750 de lei)

  - piese compatibile cu motoferastraul Stihl 250;
  - lama si lant compatibile aici;
  - viteza maxima (maximum power speed): 12.000 RPM;

  Parerea clientilor nostri: "Am achizitionat doua bucati pana acum, e super, poate concura la orice ora cu Stihl MS 250. Raport pret-calitate super, o recomand cu toata increderea, eu personal sunt foarte multumit!" (G., achizitie verificata in urma cu mai bine de 1 an);

  Drujba Holzfforma G372 71 cc ORANGE - pret 1.299 de lei (redus de la 1.350 de lei)

  - piese compatibile cu motoferastraul Husqvarna 372 X Torq;
  - lama si lant compatibile aici si aici;
  - viteza maxima: 11.500 RPM;

  Parerea clientilor nostri: "Excelent! Produsul corespunde descrierii si este exact ceea ce am asteptat. Comanda a ajuns devreme, ambalata perfect. Devin client fidel, multumesc!" (L. C.)

  Drujba Holzfforma Blue Thunder G660 92 cc - pret 1.299 de lei (redus de la 1.340 de lei)

  - piese compatibile cu motoferastraul Stihl 660;
  - lama si lant compatibile aici si aici;
  - viteza maxima: 13.500 RPM;

  Parerea clientilor nostri: "Este o drujba de buna calitate, inclusiv in ceea ce priveste piesele componente. Puterea este foarte buna" (I. A. G., in urma cu mai bine de 1 an).

  Toate modelele de drujba Holzfforma enumerate anterior, dar si celelalte disponibile in oferta Roco Piese, vin insotite, in colet, de urmatoarele accesorii: surubelnita, imbusuri, cheie pentru strangerea lamei, dar si bidon pentru amestecul de benzina.

  Pentru a beneficia cat mai rapid de toate avantajele enumerate mai sus ale acestor echipamente, tot ce trebuie sa faci este sa plasezi o comanda online sau telefonica, la numarul cu tarif normal 0373 760 350! Produsele vor ajunge la tine in maximum 24-48 de ore, oriunde in tara, cu transport gratuit (intrucat valoarea lor este mai mare de 300 de lei). Spor la treaba!

  Comentarii