Sfaturi legate de tunderea gazonului: cum sa procedezi si ce masina sa folosesti?

Sfaturi legate de tunderea gazonului: cum sa procedezi si ce masina sa folosesti?

  Pe langa piese de drujba, motocositoare, scutere, ATV, biciclete, motosape si alte motoutilaje, pe site-ul nostru gasesti si componente si accesorii pentru masini de tuns gazonul. Aceasta indeletnicire este atat o placere, cat si o obligatie pentru cei care stau la curte, insa poate reprezenta o adevarata provocare, in cazul in care nu te pricepi sau nu ai masina necesara.

  Tocmai din acest motiv, in continuare, iti prezentam sfaturile oferite de gigantul suedez Husqvarna, unul dintre cele mai mari branduri din domeniu la nivel mondial, ale carui produse pot fi gasite si pe site-ul nostru.

  1. Ce masina de tuns gazonul sa folosesti, in functie de intinderea acestuia?

  Husqvarna pune la dispozitia clientilor sai trei tipuri de masini de tuns gazonul, in functie de dimensiunile pe care acesta le acopera din curte:

  - fara propulsie (cu un design compact, foarte manevrabile, recomandate pentru gradini de mici dimensiuni);

  - cu propulsie proprie (versatile, indiferent ce sarcina ar avea de indeplinit, indicate pentru peluze de dimensiuni medii);

  - cu tractiune integrala (puternice si sigure chiar si in conditiile unui teren accidentat, ud, alunecos sau in panta, recomandate pentru gazoane de mari intinderi).

  2. Care sunt avantajele acestor masini de tuns gazonul performante?

  In primul rand, ele se remarca prin eficienta, garantandu-ti o productivitate crescuta si rezultate remarcabile in cel mai scurt timp. Chiar daca tunderea gazonului poate reprezenta o activitate agreabila, cu siguranta este mult mai relaxant sa stai intins pe un sezlong, cu o bautura in mana, in miros de aer curat si iarba proaspat cosita.

  In al doilea rand, masinile suedeze de tuns gazonul sunt foarte usor si intuitiv de folosit, chiar si de catre utilizatori incepatori. Nu in ultimul rand, modul in care acestea sunt proiectate te ajuta sa lucrezi dintr-o pozitie stabila, sa scapi de grija febrei musculare si sa te bucuri de o experienta placuta in aer liber.

  3. Cum sa obtii peluza perfecta in cel mai scurt timp?

  Unul dintre cele mai importante aspecte, atunci cand incepem sa tundem gazonul, este inaltimea de taiere a ierbii. Gratie progresului tehnologic, masinile scandinave pot fi ajustate rapid in aceasta privinta, masa de taiere fiind reglata cu ajutorul unei singure manete. Gratie functiilor avansate, masa de taiere, cutitul si jgheabul produc un flux de aer optim, care garanteaza rezultate perfecte indiferent de modul de lucru.

  Mai mult decat atat, sacul colector al ierbii este proiectat astfel incat sa fie umplut pana la capacitatea maxima de fiecare data, ceea ce reduce frecventa pauzelor necesare pentru golirea sa.

  Lipsa pieselor sudate din componenta acestor masini de tuns gazonul asigura o mai buna stabilitate si rezistenta a lor, iar sasiul solid va creste durata de viata a utilajului si il va transforma intr-un partener de incredere pe terenul verde.

  Categoria "Piese masini tuns gazon" de pe site-ul nostru contine urmatoarele accesorii si componente:

  - acumulatori;
  - aprinderi;
  - cabluri de frana si acceleratie;
  - carburatoare si componente de carburator;
  - curele;
  - cutite;
  - demaroare;
  - filtre;
  - piese de motor;
  - piese pentru roboti de tuns iarba;
  - roti.

  Taguri:

  Comentarii