Top 5 cele mai bune drujbe din oferta Roco Piese!

Top 5 cele mai bune drujbe din oferta Roco Piese!

  Indiferent ca te pregatesti sa achizitionezi primul tau motoferastrau sau ai o experienta indelungata si ai ajuns deja la al treilea sau al patrulea model, alegerea unuia nou nu este niciodata facila. Tocmai din acest motiv, in continuare, ti-am pregatit un top al celor mai bune drujbe din oferta Roco Piese, din toate punctele de vedere: atat al raportului calitate-pret, cat si al randamentului, performantelor si usurintei gasirii de piese de schimb. Fara alte introduceri, iata care sunt produsele pe care ti le recomandam, alaturi de principalele lor specificatii tehnice:

  Cele mai bune drujbe - 5. Almaz KP-5800 - pret 419 lei (redus de la 439 de lei)

  Acest motoferastrau, care dispune de pornire rapida, garantata de demarorul dublu, poate fi folosit in orice regim: atat semi-profesional, cat si hobby. Construita sa reziste in timp, datorita materialelor de calitate (inclusiv demaror + frana din metal), drujba Almaz dispune de aprindere electronica, o putere de 2,2 kW (3,2 CP) si o capacitate cilindrica de 58 cc. Accesoriile incluse in pachet sunt urmatoarele: lama, lant, protectie pentru lama, surubelnita, imbusuri, gheara, cheie de strangere a lamei, bidon de benzina, manual de utilizare.

  Cele mai bune drujbe - 4. Micul Padurar 2500 - pret 429 de lei (redus de la 450 de lei)

  Micul Padurar este un motoferastrau usor, fiabil, ideal pentru constructii sau lucrari mici de defrisare. Drujba de provenienta China are o capacitate cilindrica de 25,4 cc si o putere de 0,9 kW (8.000 de rotatii pe minut). Accesoriile din pachet includ o lama de 21 de centimetri, lant, surubelnita si o cheie pentru strangerea lamei.

  Cele mai bune drujbe - 3. Drujba Total - pret 599 de lei (redus de la 649 de lei)

  Motoferastraul Total este ideal pentru curatarea si taierea lemnelor, fiind destinat proprietarilor de livezi, terenuri impadurite si altor persoane care efectueaza taieri intr-un regim mai putin regulat. Motorul este construit pentru a rezista ani de zile, iar amortizoarele incorporate absorb in mod eficient vibratiile, ceea ce va inlesni semnificativ munca utilizatorilor. Detalii tehnice: putere - 1,8 kW (2,5 CP), viteza de ralanti - 3.200 rotatii pe minut.

  Cele mai bune drujbe - 2. Holzfforma G 660 (fara lama si lant) - pret 1.199 de lei (redus de la 1.249 de lei)

  Pe locul doi in clasamentul intocmit de Roco Piese se situeaza motoferastraul Holzfforma G 660. Vorbim despre un model puternic, cu o capacitate cilindrica de 92 cc, care dezvolta 7 cai-putere (5,2 kW) si pana la 13.500 de rotatii pe minut. Pachetul include surubelnita, imbusuri, o cheie pentru strangerea lamei si un bidon pentru amestecul benzinei, insa lama si lantul trebuie achizitionate separat (lama/lant 30 dinti, pas 3/8).

  Cele mai bune drujbe - 1. Husqvarna 435 II - pret 1.549 de lei (redus de la 1.749 de lei)

  Cel mai bun motoferastrau din oferta noastra nu putea fi altul decat modelul Husqvarna 435 II, apogeul tehnologiei suedeze. Vorbim despre o drujba usoara si eficienta, pentru utilizare generala, cu pornire rapida, un consum redus de combustibil si un nivel extrem de scazut de noxe. Alte avantaje ale acestei drujbe includ: rezistenta in snurul demaror redusa cu pana la 40%, tensionare rapida si usoara a lantului, comanda combinata soc/stop, amortizare eficienta impotriva vibratiilor si frana de lant eficienta, activata inertial. Specificatii tehnice: capacitate cilindrica - 40,9 cc, putere - 1,6 kW, turatie maxima - 9.000 rotatii pe minut.

  Comentarii