Venim in intampinarea dvs. cu un mic ghid de informatii inainte de a comanda!

1. Cine suntem?

Generalmotor.ro - Roco Piese - este primul magazin online din domeniu cu o experienta de peste 10 ani. 

Practicam politica pretului corect si a clientului multumit. Ideea de baza este aceea ca un client multumit cu siguranta va mai reveni si la randul sau ne va recomanda.

2. Cum ne gasiti?

Simplu! Va asteptam in fiecare zi de luni pana vineri intre 09.00 - 16.00 (pauze: 11-11:15; 13-13:30, 15-15:15)  la telefon: 0373.760.350 - numar cu tarif normal. La aceste numere va stam la dispozitie pentru informatii, sesizari, cereri, insa momentan nu inregistram comenzi telefonice. Pentru asta, va rugam sa plasati comanda on-line.


3. Ce ar trebui sa stie clientul? 

Preturile afisate nu ascund nici o taxa, sunt preturile reale la care se vand produsele. Trebuie adaugata doar taxa de transport.

Cum comand?

Foarte simplu! Online - va rugam sa accesati ghidul pentru a intelege simplitatea procesului: Ghid cumparare online

Cum platesc?

Va punem la dispozitie mai multe metode:

- Veti achita curierului (ramburs) contravaloarea produselor la primirea coletului/coletelor. Acesta va va emite chitanta pentru suma incasata, chitanta ce va fi considerata document contabil de incasare.

 - Prin ordin de plata in baza unei facturi proforme primite din partea unui operator Roco Piese. Confirmarea platii se va trimite prin e-mail la adresa comenzi@generalmotor.ro  Livrarea se va efectua dupa incasarea sumei aferente comenzii. Se onoreaza comenzi si pentru institutiile de stat (cont trezorerie).

 - On-line, cu ajutorul cardului bancar. In acest caz, transportul este mai ieftin.

4. Cum primesc produsele?

Livrarile se fac astfel:

  1. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 50 lei: Curier 25 lei; Plata cu cardul - 17 lei
  2. Pentru comenzi intre 50 - 300 lei - taxa transport 20 lei. Pentru plata cu cardul taxa de curier este 12 lei.
  3. Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc valoarea de 300 lei!

In cazul in care nu gasiti produsele de care aveti nevoie, va asteptam solicitarile de piese la adresa de email comenzi@generalmotor.ro Un operator cu siguranta va face toate eforturile pentru a va ajuta.

4. Doresc sa renunt la un produs! Retur?

Dincolo de aspectele reglementate prin lege, ne dorim in primul rand o experienta placuta si onesta cu clientii nostri. De aceea, satisfactia dumeavoastra finala va reprezenta pentru noi principalul reper in solutionarea eventualelor probleme aparute.
Cel mai bun lucru este sa comunicam prin intermediul e-mail-unui: comenzi@generalmotor.ro. Mai multe detalii cu privire la acest aspect gasiti aici: http://www.generalmotor.ro/info/livrare

Pentru a face un retur nu trebuie sa ne sunati! Este suficient sa completati formularul din aceasta pagina: formular retur iar noi o sa iti raspundem in cel mai scurt timp posibil!

5. Un ultim aspect....

Produsele comercializate pe site-ul nostru sunt compatibile pentru modelele specificate insa nu sunt originale. Toate piesele beneficiaza de o garantie de 24 luni din momentul comercializarii. Va rugam sa pastrati dovada montarii (factura din service) pentru ca fara aceasta, garantia legala este anulata. Garantia pentru persoane juridice este de 12 luni.

Descrierea produselor reflecta realitatea pieselor comandate, insa pozele prezentate poarta titlu informativ.

Speram ca informatiile mai sus prezentate au raspuns intrebarilor dvs. In cazul in care nu ati gasit informatia de care aveti nevoie va rugam sa ne scrieti la adresa: contact@generalmotor.ro. Veti primi un raspuns in scurt timp si noi vom imbunatati site-ul cu acea informatie.


Cu respect,

Echipa Roco Piese.