Metode de plata

Roco Piese

Pentru a achita produsele comandate pe site-ul www.generalmotor.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:
- Plata numerar sau ramburs
- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard
- Ordin de plata
 

  • Plata numerar / ramburs :
              Plata se face in lei, integral, la livrare . In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

  • Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

 Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

  • Ordin de plata:
              Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de  www.generalmotor.ro , in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in unul din conturile:
  • RO67RNCB0731127842570001 BCR

  • RO95TREZ4215069XXX013231 TREZORERIE


In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Spor la cumparaturi!