M

Rocopiese este singurul si cel mai tare sait pentru piese de drujbe, motocoase si motocultoare. Este saitul meu de suflet recomand cu incredere.

Melinte Viorel
22 mai 2023
d

am primit coletul cu comanda facuta la timp si in bune conditiuni multumesc pentru colaborare

daniel soroiu
18 mai 2023
P

Foare multumit de promtitudine, as fi vrut sa comand mai multe componente ptr motocoasa si drujba nu m am descurcat sa le gasesc in oferta dvs m ar fi ajutat posibilitatea de a fi consiliat, cu multumiri Petre Dragomirescu

PETRE DRAGOMIRESCU
18 mai 2023
p

In privinta magazinului si al personalului deservent sunt foarte multumit,motiv pentru care am avut foarte multe comenzi la roco piese.Experienta cu roco piese este foarte placuta.Va multumesc si va felicit !!!

pasca vasile
15 mai 2023
H

Sănătate! Sunt foarte mulțumit dar am o problemă : un manitou pentru roțile metalice este lipsă de nu pot folosi motocultorul. Sper că până fac rodajul să primesc piesa lipsă. Va mulțumesc. Am informat și șoferul de la "dragon" cu rugămintea sa caute prin depozit întrucât cartonul cutiei era rupt

HUIET GHEORGHE
11 mai 2023
n

Sant client vechi și fidel al magazinului și pana în prezent nu am avut neplăceri. Un magazin excelent, primești exact ce comanzi. Recomand tuturor.

nedelea iacob
11 mai 2023
A

Un magazin unde găsești tot ce-ți trebuie pentru reparații motounelte.foarte prompți în livrarea comenzilor,cu prețuri pentru buzunarul fiecăruia.Foarte mulțumit. Recomand tuturor.

Adamache Adrian
11 mai 2023
B

Ca întotdeauna foarte promți.Voi reveni întotdeauna cu plăcere.Din păcate Nu am putut monta kitul GPL deoarece diferă distanta intre șuruburile de la generator .Doream foarte mult sa fac conversia mai ales că am incubatoare și e perioada cu întreruperi de energie.

Berariu Daniel
09 mai 2023
C

Am rămas plăcut surprins ca am făcut comanda vineri iar sâmbătă a fost livrat! Cu siguranța voi mai comanda!

Codrean Cosmin
08 mai 2023
V

Seriozitate, rapiditate, profesionalism. Am plasat comanda, în mai puțin de 24 de ore a fost făcută livrarea. Vom colabora și pe viitor.

Voicu Laurențiu
07 mai 2023
I

Totul optim. Găsești tot ce vrei sau ai nevoie, livrare rapida, opțiuni de livrare multiple, preturi decente, promptitudine, seriozitate. Cu siguranță 5 stele!

Ionita Dumitru
07 mai 2023
M

Sunt client de foarte mult timp și sunt foarte multumit de calitate pieselor Recomand cu incredere

MUSESCU FLORIN
06 mai 2023
S

Marfa comandata a venit rapid si exact cum a fost descrisa.Super.Recomand fara ezitare.

Sebi Antal
05 mai 2023
B

Am comandat un cos de bicicleta si am constat la livrare ca exista doua piese lipsa. Am semnalat si a doua zi avem completare. Din punctul asta, s-au miscat excelent, de apreciat, fara prea multe intrebari referitoare la completarea pieselor lipsa. Jos palaria pentru asta, nota maxima.

Barsan Bogdan
05 mai 2023
L

Am regasit o diversitate de piese de schimb pe care nu ma așteptam sa o gasesc in România. Servicii profi'.

Laurentiu Mura
30 apr. 2023
N

Sunt foarte mulțumit de calitate și de preț,dar în același timp și de timpul de livrare foarte rapid! De 5 stele!

Neamtu Gheorghe
30 apr. 2023
A

Îl pot considera cel mai tare magazin online cu orice piesa de care ai nevoie pentru motoutilajr din gospodărie . Cei mai serioși de pe piața online seriozitate și profesionalism și promptitudine cu clienții livrarea este foarte rapidă.

Adrian Adam Budu
27 apr. 2023
C

Personal nu am nici o nemulțumire față de magazinul dvs, sunt mulțumit de cum am fost servit, tot îmi cereți părerea dar eu nu am văzut nici un review al meu acolo.

Chele Ion
27 apr. 2023
C

Este a doua comanda, descrierile m-au facut sa iau decizia, pachetul a fost ambalat bine si a sosit in termen. Multumesc

Carp Catalin
27 apr. 2023
N

Sunteți foarte buni .🥰

Nagy Adriana
24 apr. 2023