Redu timpul de executie a lucrarilor in costructii cu ajutorul unei masini de slefuit pereti si tavane. Aparatul de slefuit pereti (simplu sau cu aspirator) te ajuta sa obtii o finisare superioara si extrem de rapida, comparativ cu metodele clasice. Aceste slefuitoare pentru pereti si tavane sunt destinate aplicatiilor casnice, performantele tehnice oferindu-ti posibilitatea de executare a unor operatii precum:

  • slefuirea peretilor si tavanelor (interioare si exterioare);
  • finisarea peretilor din gips-carton, cat si a celor acoperiti cu tencuiala si glet.

 

In oferta GeneralMotor vei gasi slefuitoare pentru pereti si tavane extensibile, de tip girafa, care sa te ajute sa lucrezi eficient si cu usurinta. Masina de slefuit pereti si tavane este ergonomica, incat sa iti ofere o pozitie de lucru confortabila, pentru a putea lucra relaxat, fara a fi coplesit de durerile de spate.

 

Fiecare aparat de slefuit pereti este special gandit pentru lucrarile profesionale, astfel incat sa mareasca atat viteza de executie a acestora, cat si calitatea finisarii.

 

Consulta oferta completa de produse si comanda slefuitor pentru pereti si tavane care sa te ajute sa cresti performantele muncii tale. Profita de ofertele de pret avantajos si completeaza-ti gama de ustensile care sa-ti faca viata pe santier mai usoara si sa te ajute sa-ti maresti viteza de executie a lucrarilor. In caz ca ai nevoie de ajutor, angajatii nostri iti asigura suport telefonic la (+4) 0373.760.350. Fii sigur ca ai facut alegerea cea mai buna pentru tine! In plus, beneficiezi de transport gratuit la comenzi de peste 300 de lei si ai posibilitatea de a plati online, fara nicio grija.