Fii cool pe trotineta electrica Mini Robot M365 Pro, disponibila acum la Roco Piese!

Fii cool pe trotineta electrica Mini Robot M365 Pro, disponibila acum la Roco Piese!

  Avand in vedere aglomeratia tot mai mare din Bucuresti, dar si gradul de enervare a soferilor atunci cand trebuie sa petreaca ore intregi in trafic, este lesne de inteles ca acestia cauta mijloace alternative de transport.

  Taxiurile, autobuzele si tramvaiele nu reprezinta solutii viabile, intrucat presupun cheltuieli mari, respectiv inghesuiala si un grad de confort redus. Prin urmare, singurele solutii viabile sunt mijloacele rapide de transport individuale. Ne referim aici la biciclete electrice si trotinete electrice.

  Roco Piese vine in intampinarea clientilor, introducand in oferta sa categoria de "Trotinete si piese". Astfel, iti punem la dispozitie modelul Mini Robot M365 Pro, pe care il poti achizitiona la numai 1.399 de lei, o reducere de 15% fata de pretul obisnuit, cu transportul inclus.

  Aceasta trotineta atinge o viteza maxima de 25 de kilometri pe ora si este pliabila, ceea ce inseamna ca nu va ocupa mult spatiu in casa, dar si ca va putea fi transportata cu usurinta in portbagaj, spre exemplu.

  Autonomia acestei trotinete este de pana la 30 de kilometri, insa depinde de urmatorii factori: greutatea utilizatorului, temperatura aerului si gradul de inclinatie a drumului. Producatorii au estimat aceasta distanta, luand in calcul urmatoarele valori standard: o greutate de 75 de kilograme, o temperatura de 15 grade Celsius si un grad de inclinatie de 0 (drum perfect drept).

  Aceasta trotineta electrica este dotata cu un motor de 250 W si un cuplu de 16 Nm, putand fi incarcata in numai 5 ore. Practic, tinand cont de autonomia sa, dar si de durata incarcarii, rezulta ca poti folosi trotineta o zi intreaga, urmand sa o reincarci peste noapte. Bateria Li-Ion are o capacitate de 7.800 mAh, fiind dotata cu un sistem inteligent de management, care previne descarcarea prea rapida.

  Acesta trotineta are greutatea de numai 9 kilograme, ceea ce inseamna ca poate fi transportata cu usurinta pe scari sau in alte locuri in care nu poate fi utilizata.

  In ceea ce priveste siguranta, trebuie sa stii ca trotineta are un sistem de franare regenerativ, foarte performant, care ii permite sa franeze de la 25 de kilometri pe ora la 0 kilometri pe ora in doar 4 metri. Pentru oprirea rotii din fata este utilizata tehnologia E-ABS, iar pentru cea din spate - clasicul sistem de franare pe disc.

  Iata, in continuare, si alte specificatii ale acestei trotinete electrice:

  - dimensiuni: 105x43,6x115 centimetri (105x43,6x48 de centimetri in forma pliata);
  - cauciucuri: 8,5 inci (21,5 centimetri);
  - voltaj de incarcare a bateriei: 42 V;
  - far: LED.

  Pe langa trotineta electrica propriu-zisa, in oferta Roco Piese gasesti si accesorii si componente pentru aceasta. Mai exact, vorbim despre baterii reincarcabile, incarcatoare de baterie, manete de acceleratie simple (potrivite si pentru bicicletele electrice), sisteme electronice, aparatoare de roti, camere de 8,5 inci, sisteme de franare, cauciucuri solide si motoare complete.

  Prin urmare, daca iti doresti sa ajungi mai repede la serviciu, sa te deplasezi mai usor prin oras si, in acelasi timp, sa te destresezi, alege trotineta electrica Mini Robot M365 Pro de la Roco Piese!

  Taguri:

  Comentarii